AKTUELNO

Ostavio bolji utisak kod zadrugara.

U toku su Nominacije, a zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došao Nenad Aleksić Ša.

Maja je super, zaje*ant, ume da bude i opasna, blesava. Ne mešam se u vaš odnos, nisam se mešao u rasprave. Radite šta mislite da treba, ne bih vas savetovao. Jedno drugom preko stola dobacimo: haos - haos. Sa Janjušem često pričam, stvarno sam ga zgotivio, sad mi je prijatelj. On je čovek koji me razume, i šta god mi kaže, znam da je iskreno i od srca. S njim sam bliži, i volim sa njim da provodim vreme, njega ću da zadržim - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je simpatična cura, ima energiju, ali nije normalna u nekim situacijama. Ispadaš stvarno luda, najbolja si kad si sama. Janjuša poštujem jako, smešan je, volim da sedim s njim kad se zaje*ava. Njega ću ostaviti - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što se događa ovih dana, ne dopada mi se uopšte. Znam zašto je on to radio i zbog čega, on mi je jedan od bližih prijatelja. Ovo sa Majom mi se ne dopada, ona dozvoljava da se ponižava. Tvoj Taki ne može da podnese kad ležiš pored njega, a mogu da mislim kako se sad oseća. Što se tiče mog i tvog odnosa, super smo, nemamo problema. Janjuša mnogo volim, podržavam ga u svemu što radi. Drago mi je zbog Aleks, ali ne bih volela da bude povređena, zaslužuje da svaki dan bude nasmejana. Šaljem Maju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga