AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži.

U toku su Nominacije, a zadrugari su večeras birali između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Nakon poslednjeg, i odlučujućeg glasa, odlučeno je da Marko Janjušević ostane u izolaciji, pa je voditelj Darko Tanasijević tražio komentar od oboje.

Što se tiče izlaganja, suzio sam krug ljudi, znam ko je folirant, ko je kakav, ko gleda sebe, i najbolje znaju o svakome kako mišljenej imam. Jedina stvar ovde za koju se kajem, je to što sam se razveo. To nisu male stvari, ne može se biti ravnodušan. Nisam krivio Maju za to, uvek sam krivio sebe, i tako ću do kraja života. Prvo što bih voleo u životu, a nemoguće je, da budem sa svojom ženom i Krunom. Ja sam pogrešio, i znam da ne bi bilo prirodno posle svega. Drugu osobu koju sam najviše voleo je Maja. Naš odnos je bio čudan. Mene nije bilo sramota da odem, u tom trenutku sam tako osetio, tako mi se potrefilo, mogao sam da se sprdam, ali nisam hteo, jer su emocije prema njoj bile velike. Meni je žao što ne mogu da budem sa njom, jer je ona sa kojom sam rasturio nešto što sam gradio jedanaest godina. Ne mogu da osećam isto kao pre, mogu da je volim, ali ne možemo da budemo zajedno. Taj jedan dan je bio, i neće se ponavljati, nadam se. Ne znam šta da kažem, želim joj sve najbolje u životu. - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se pomirim sa njom, sve bi bilo ovako isto, nema smisla nikakvog. Ne mogu ja to da nosim sa sobom, ne bih mogao da izdržim. Žao mi je zbog toga, svih stvari. Plakao sam zbog celokupnog odnosa koji je bio između nas. Žao mi je što sam nešto izgubio, pa mi se vratio na takav način. Ona može da bude sa kim hoće, nek vidi kako će i šta će da radi. Što se tiče Aleksandre, ona je tu tema koja se isto provlači. Svega ima tu, i inata, ali ona meni jako prija. Ja nisam nju terao da bude sa mnom. Ovakav odnos može da bude dobar do kraja rijalitija. Rekao sam joj ako joj smetaju neke stvari, neću da radim. Neću da se svađam s Majo do kraja. Ona mora da shvati da nema perspektive, nema ništa - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su neki komentari uticali na njega večeras. On kaže da jačina onog jednog dana, veća je od ona tri meseca. Da on nije osećao toliku emociju, on ne bi posle svega što sam uradila, legao sa mnom u krevet. On hoće da se ogradi od cele priče. Na igri istine ću reći šta si uradio i pričao ispod pokrivača. Znam da ne možeš da živiš bez mene - pričala je Maja.
Da čujem šta sam ti pričao, želim da čujem. Sve što sam rekao je tako - dodao je Janjuš.
Da li treba da ispadnem smrada pa da ispričam pred svima. Ja ću da kažem kada budem osetila da to treba da kažem. Kada je rekao za odnos sa Aleks, pomenuo je inat u prvoj rečenici. Kada smo bili u izolaciji, posle svih scena sa mnom, rekao si kako sam mogla i ja da radim to tebi, pa samim tim potvrđuješ taj inat. Ja kada sam htela da budem sa njim u bliskom odnosu, ja sam bila - nastavila je Maja.
Kada sam ja hteo - ubacio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da kažeš da je naš odnos bio bajan, pa da sam ja napravila katastrofu. Nakon svega, opet si završio sa mnom, imaš emociju prema meni, toliko me voliš da plačeš zbog mene - rekla je Maja.
Ovim pričama govori da sam ja pričao nešto. Hoćeš da me razdvojiš od nje. Šta tebe briga? Sve si gora prema meni, što sam bolji ja. Ona bi odmah rekla da ima nešto - vikao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga