AKTUELNO

Šok!

Ana Bulatović bila je besna na Nenada Lazića Necu, te je za crnim stolom poručila javno direktno tiktokeru da su završili, ističući da je izuzetno loša osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam 30 godina, ti imaš 19, neću da se bavim detetom, boli me uvo više za tebe! Završila sam sa tobom i to je to! Završili smo, nemoj više da mi se obraćaš - odbrusila je Ana.

Potom je Ermina Pašović isprovocirala Milicu Kemez, zbog priče o njenom životu i svim nekretninama koje ima van rijalitija, ističući koliko je uspešna.

Ja sam ušla ovde sa dogovorenom pričom, zbog novca, ta prva dva meseca sam se sebi usr*la u život, jer sam lagala za tu priču. Ja nikad u životu nisam bila povezana sa kriminalom, nikad u životu. Pre nego što sam birala da ugradim silikone, filere, da uradim nos, da uradim bilo šta, ja sam preferirala da moje dete upiše bolje škole, privatne škole, da trenira fudbal, da idemo na odmor. Ja sam ostala samohrana majka sa 23 godine. Ja sam mogla da se bavim sa čime god da sam htela, prostitucija je tamo legalizovana, nije kao u Srbiji, pritom, dolazim iz dobrostojeće porodice - ispričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Današnja tema, meni je povezana sa prošlom koju smo imali, umišljenost mi ide uz sve to. Ovo mi je nekako drskost, nepoštovanje kuće i sastanaka, nepoštovanje igrica. To je Maja Marinković, ne smete ništa da joj kažete, ja sam joj dobacio nešto ne zlonamerno, ona je skočila na mene, to je neka vrsta, nema osnova za tu drčnost, takođe i Brendon, ali on više igra rijaliti i gleda da bude u centru pažnje. Kristina je pokazala drskost prema Jovani, a nije trebalo - izjavio je Stefan Karić.
Za Jovanu nije bilo bespotrebno, ja sam se samo ubacila, a ja njemu nisam ni prišla. Drska je Jovana, perfidno, podmuklo, bez razloga, mislim da je malo pomešala lončiće. Druga osoba je Tara, treća osoba je Brendon i to u segmentu kada je rijaliti star, meni nije teško da mu skuvam kafu, ali ne kada mi neko kaže da idem da operem sudove - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Divna si, hvala ti što si me navela - uzvratio je Brendon.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga