AKTUELNO

Svi su u šoku!

Trenutno je u Beloj kući napeto, zbog emisije "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Minu Vrbaški:"Kako ti gledaš na Filipa, i sve te situacije kada on tebe komentariše, a onda za crnim stolom nameće stav kako mu je želja da se otarasi tebe?"

Foto: TV Pink Printscreen

Filip ne može da se pomiri sa nekim stvarima! Ovo je njegova nemoć i zna da je najgori i ne može da se izbori sa činjenicama koje mu se nameću, i on treba da potraži pomoć od psihijatra i lekara! Kada nisma bila tu, on je mene komentarisao i ja imam pravo da se smejem kada ga diraju, i kada sma bila loše on je bio najgori po meni. Ti si kompleks i kada ti lažem rečenicu jednu, ti eksplodiraš i ovde sada već dav sata pričaš a ja ništa nisam rekla - rekla je Mina.
Ona mene provodira - rekao je Car.
On mene ponižava svaki dan i to je nemoć, sinoć sam stavila tačku na neke stvari i jednoistavno ne može da me poremeti. Ti si meni dirao mamu i babu, i ja imaju prvo njega da komentarišem. On je ovde glavna maskota, i očigledno voli da pravi ovo - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću, sada je štitiš a za nju si rekao sve najgore, lepo reci kako je oina budala i kako me provocira - rekao je Car.
Ti sada daješ situacije konkretno šta ona radi i šta u bradu priča. druže, ti si bolestan - rekao je Đedović.
Ja sma čuo, nije bito ko je rekao kako ne trebam da se pecam i lomim i da ostanem imun na neke stvari! Ti se nama baviš kao sam pacijentima, prtavbiš opservaciju - rekao je Car.
Pa da, vi ste meni eksperimentalni pacovi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga