AKTUELNO

Đedović joj očitao lekciju!

Nataša Radan je počela da urla i histeriše u spavaćoj sobi nakon haosa koji je imala sa Sandrom Rešić na kraju emisije "Pitanja novinara".

Slikam se gola, nisam fina, nisam poštena, ali znam da ništa nisam uradila... - urlala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si sama napravila, niko ti nije kriv što te ja Anđelo izj*bao i šutnuo, što te je Đukić j*bao, pa p*šao pored, sama si kriva, lagala, spletkarila - rekao je Đedović.
Ali sada nisam ništa uradila... Ove godine ne, prošle sam splektarila svesno ili nesvesneno... Jedino što sam rekla je da svaka moja drugarica treba da zna šta mi smeta, a ne da me pita šta mi je. Da li ima potrebe da kažem bilo šta? Možda je Anđelo meni rekao neke stvari još ranije, pa sam ćutala o tome... - nastavila je Nataša.
Ti praviš sr*nja jer ne možeš da se odupreš svojim porivima, ne možeš - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto ste uradila, i jedna i druga ste krile stvari, obe ste prišle Anđelu - poručio je Marko.
Meni je Anđelo pričao za neke situacije i kako će šta da se odvije i tako se odvilo. Do svega ovoga ne bi došlo da ona to nije napravila, sve ovo ona pravi, a ja sam na sve ćutala... Znala sam neke stvari, ali nisam verovala... - pričala je Nataša.
Ko će tebi bilo šta da veruje, i da si u pravu, niko neće da ti veruje. Što ti tražiš od Sandre iskrenost, ako joj ti nisi pružila? Anđelo i o Rialdi nije imalo lepe reči, pa nisi prenela... - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.