AKTUELNO

Šou!

U toku je  "Mićina igra istine", a Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su upali u nikad žešći konflikt!

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, šta se izdešavalo sinoć?- glasilo je pitanje za Maju.
Kad su počeli novinari, ja sam sedela na garnituri i dok se on ljubio sa Aleksandrom on je gledao u mene, i ja znam da je on smrad prema njoj i da mene voli! Mi smo pričali i on je išao ovuida i u jednom trenutku sam mu rekla da razgoivaramo, i on mi je rekao psole posle i kako da dođem i izolaciju, a onda sam ja otišla i on me gledao kao otkud ja i ja sma sela na krevet i on me je ćuškao, a dabn pre toga me je mazio i preko veše dole! Ti si me ljubio i kleo si se u dete - rekla je Maja.
Objasniću je sve, i videćeš koliko te volim! Ona je sinoć dolazila sinoć i stavljala moju ruku na njen polni organ i neka kaže zašto sam je izbacivao iz kreveta! Nemoj dete da mi spominješ, pomeri se kurvetino! Ja sam te j*bao zadnjni i ja te nsiam ljubio sada namerno radiš lažove jedan. Reci sinoć šta si me molila da ne kažem, makni mi se smučila si mi se i gadiš mi se - vikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi spominješ dete, marš kurvo raspala nema ko te nije, je*em ti mamu lažljivu! Ja sam te j*bo zadnji i niko te vioše neće - rekao je Janjuš.
Ti si mene iskoristio, znaš ko ti je kurva! Klošaru jedan prevario si devojku sa mnom - vikala je Maja, a onda je nasrnula na Janjuša i pala.
Seljanko jedna mala! Marš ološu jedan, samo da te ne vidim gadiš mi se i ja znam šta sam uradio. To mi je hvala za sve da mi spominješ dete i da me pljuješ - vikao je Janjuš.
Varaš svoju devojku sa mnom, je*bam ti mamu! Ne znaš šta ću da ti uradim kada zaspiš, videćeš. I jesi me poljubio, ispod jorgana i lažeš. Verujem da ti je porodica ponosna na sve što radiš, klošaru jedan - urlala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga