AKTUELNO

Nova tema, nove reakcije zadrugara!

U toku je "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a tema o kojoj se trenutno polemiše, jeste odnos Sanje Stanković, Jovane Tomić i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti možeš da tražiš da te neko ne uzima u usta, a tebi i Matori je samo Sanja u ustima i terao si je da Sanji traži pare što je uložila pare? - glasilo je pitanje za Anđela.
Matora zna da nema potrebe da se bilo šta komentariše, ali posle svega ovoga i kada god Sanja nešto dobacvi i komentariše i npecka nas, kao i što svi komentarišu, ja njoj ne dam da me pominje. Prvo, za ovo ne tvrdimo da je ona prostitutka i ad se time bavi. Ja ću sve da kažem, i nisi slagao za novac i ima priča da je ona pozajmila novac od nje - rekao je Anđelo.
Ja sam njoj dala novac za popravku automobila, nekih hiljadu eura - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima i govorim da nema potrebe da se komentariše i nema potrebe da se poteže tema i sve što sam rekao, rekao sam i ušao sam u razgovor šta se dešavalo i rekao Jovani da se iskulira na neke stvari i to je sve i to je moje mišljenja. ja sam nju ucenio jer je ona današ došla i rekla mi je kako baš hoće da me spominje i rekao sam kako ne treba da piše one cedulje anonimne, i neka bude ja sam kriv i to je to, u pravu ste i pogrešio sam i pristrasan sam! - rekao je Anđelo.
Ja sam u šoku što se neko meša ko je kome pozajmljivao novac - rekao je Karić.
Ovo što je Stefan rekao meni je okej, i slažem se jer da se neko meša ko je kome šta u vezama davao, nije fer! Ja sam razgovarala sa Matorom kada se sve dešavalo, i ona mi je rekal kako ne želi da priča loše na tu temu i taj odnos, a Matora sada ispada klošar a svi znamo da nije! - rekla je Rialda.
Đedović, Matora i ja samo sedeli tamo i rekal sam kako ću da vam sačuvam mafine i tada si mi rekao kao te uzimam usta i neću više da vam ćutim, jer ste vi moji fanovi koji me komentarišu sve vreme i boli me d*pe - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga