AKTUELNO

Haos!

U toku emisije ,,Pretres nedelje" došlo je do burnog okršaja bivših partnerki Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, a potom su se uključuli Monika Horvat i Nenad Lazić Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ne želiš konflikt, nemoj da me komentarišeš, nemoj da gledaš u mene! - odbrusila je Sanja.
Ja sam u šoku, ja sam nju digla ovako, a došla je do toga da se spustila! I da je volim, više volim sebe i ono što vi odobravate malopre, mene je ovaj čovek kudio... Ja nemam bes! Vi podžavajte zaljubljivanje sto puta,veze,vezice - vikala je Matora.
Ne možeš ti meni da kažeš neke stvari, ja sam iskrena ulazila u odnose! - pecnula je Sanja.
Ti si smešna riba, Fran te oterao u k*rac ti ideš da ga poljubiš, Car te spustio, da nisi htela odnos zbog Mine, a da ti nisi htela, tu si ti kriva, za mene si ti najveća droljetina i kurvetina, sramota me je što sam ovu devojku uzdizala, ali ću te pamtiti jer mi je ovo velika životna lekcija, znaću kako da ulazim u sledeće odnose - dodala je Tomićeva.
Ušla si u ćestok sukob sa Monikom, zbog čega? - upitao je Milan.
Ona se koristi lažima, uvredama, prebacivanjima, sramota me je slušati da nekome pposle toliko godina veze prebacivati nekome nešto, ona je dno dna. Koliko je puta ona njoj prebacila taj novac! To je strašno! - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ona prva prskala ono za grlo sinoć, a onda sam ja njoj parfem! Ako mogu da biram nekog između Sanje i Monike, biram Sanju, a obe su odvratne - poručila je Tomićeva.
Ja joj danas najnormalnije tražim prašak, ona mene napada! Čupala si mi kosu juče - rekao je Neca.
Em si nenormalan, em praviš lažne frke! Svakim danom pokazuješ kakva si šuga, kad već pokazuješ kako ja jedem tortu, onda treba da te bude sramota jer jedeš tortu koju su moji poslali, ja ne bih jela, ali ti nemaš dostojanstvo - pravdala se Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga