AKTUELNO

Tara u šoku!

Tara Simov se rano jutros smorila, zbog toga što je shvatila da neće imati proslavu rođendana u "Zadruzi" kakvu je priželjkivala. Ona je želela da je posete prijatelji, između ostalih i Milan Petković. Ona je pričala o tome sa Ša, a on je ovo shvatio kao da on Tari nije dovoljan i nije joj na prvom mestu, pa je počeo da joj se jada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene u mnogo slučajeva mene ne stavljaš na prvo mesto. Meni si govorila dela, a ne reči... Ja ne planiram da budem neka sporedna uloga... - pričao je Ša.
Ne znam gde si ti to zaključio - čudila se Tara.
Ne želim ja tebi da rukovodim životom, ali kao, ti i ja treba da donosimo odluke. Neke sitnice me toliko poremete... Ja sve sečem, tebe stavljam na prvo mesto - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

I kod mene se podrazumeva to, ne znam šta je tobom - čudila se Tara.
Mnogo detaljčiča me poremeti, malo me smori kao čoveka... Želim da sam ja svuda i ovde i ovde i ovde - nastavio je Ša.
Misliš kad ja pričam o stvarima koje ću da radim napolju? - pitala je Simova.
Ne, sitni detaljčići. Ja sve pamtim šta pričamo za stolom npr. - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu čega si ti zaključio da mi nećeš biti prioritet? - pitala je Tara.
Ja ti kažem da sam tu, ja. Plačeš zbog svih živih ljudi... Kapiram da ti nedostaju, ali ja sam tu. Ja ti se predam ceo... Rođendan moj, bićeš ti tu, biće moj drug Fran, štagod da se desi, mi smo tu... To je banalni primer, sitnice... Ja se predam ceo, takav sam... - govorio je Ša.
Ti si se nešto istripovao - govorila je Simova.
Ceo život verujem ljudima, ne postoji veza gde devojke nisu otišle od mene i koje posle nekog vremena nisu shvatile da ih niko neće družiti kao malo vode na dlanu kao ja... Ja bolesno volim... Ono veče kad smo raskinuli, ja te pitam, ti tek tako... - nastavio je da priča reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači tebe je najviše povredilo što sam te ostavila? - pitala je Tara.
Pa ne, nego kao tek tako... Zamisli da odem na put, ne radi telefon, ne javim se slučajno dva dana, ne znaš šta se desi... Ili ne znam, slikam se sa fanovima, lajkujem... I ti da me ostaviš tako zbog nekog banalnog detalja... Razumem da ćeš biti skenjana ako ne dobiješ sve za rođendan šta si htela, ali opet, biću tu sa tobom... Evo ti mene ne slušaš do kraja, ja tebe slušam - zamerio je Ša.
Šokovi... Šok - čudila se Simova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.