AKTUELNO

Skandal!

U toku je porodični sastanak, a zadrugari trebaju da reše međuljudske odnose i probleme koje imaju između sebe. Sledeći problem u Beloj kući bio je narušen odnos Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara, te je svako od njih dvojice izneo svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Palamudiš ovde svaki dan, reci konkretno, svaki dan ovde pričaš nešto! - odbrusio je Janjuš.
Ti si mene pre mesec dana najgore moguće osuđivao, a druže, mesec dana nakon toga je gađaš limenkom i j*beš mamu - rekao je Car.
A znači ti meni zbog Aleksandre meni zameraš! Druže, ti više ne znaš ni šta pričaš, ti stvarno ne znaš šta pričaš! Ti si posle svega toga dokazao neke stvari! - shvatio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi radite isto što i Čorba radi! - povikao je Đedović.
Do juče ste ovde Čorbu j*bali, sad kao on top! - zaurlao je Karić.

Janjuš i Car su pokušavali da sve vreme reše nesuglasice, ali im nije pošlo za rukom, te je Đedović umešo i Aleksandru Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima veze to što je Aleksandra tebi iz inata namerno muvala oko Čorbe, ja neću da se pravim slepac, ona misli da ti imaš neke emocije prema njoj, pa ti je namerno vraćala sa Čorbom, a zna da te nervira, jer je j*bao Maju .
Ja nemam emocije prema njoj, ti ne znaš šta je bilo usput, ja ti kažem! Devojka je celo veče prilazila, danas je ova i j*bala mi ceo dan majku! - rekao je Janjuš.
Imam pravo da radim šta hoću i da pričam šta hoću! - pravdala se Aleksandra.
Sinoć jeste bila situacija, gde je Aleksandra isprovocirala, to za Čorbu, ja sam par puta pogledala, ja sam rekla da me boli uvo što su ona i Čorba zajedno, mogu da rade šta god hoće, ja sam bila celo veče zbog njega i pokušavala da ispeglam celu sitauciju zbog koje smo se posvađali - ubacila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga