AKTUELNO

Drama na samom početku emisije!

Sreda veče rezervisana je za ono čega se zadrugari najviše plaše, a u pitanju je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je došao u Belu kuću, kako bi sva ona pitanja koja je milionska publika imala prilike da postavi na društvenim mrežama, pročitao stanovnicima velelepnog imanja. 

Naredno pitanje koje je pročitano za večeras bilo je za Taru Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

"Kako te nije sramota da se onako ponašaš, a čovek je ostavio ženu zbog tebe?" - glasilo je pitanje.

Njegova supruga je ostavila njega, a ne on nju. Njegova supruga se ovde oglasila i čekao je da ga ona ostavi, pa da uđe u vezu sa mnom. Ja sam sve te stvari prihvatila - govorila je Tara.
Ja se neću pomiriti sa njom - rekao je Ša.
Ovo prvi put kažeš - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, čula si pitanje - govorio je voditelj Milan.
Nije me sramota ničega! Konstantno se nameće da je on ostavio suprugu, a ne ona njega, a znamo kako je bilo. Rekao je i sam, da mu je Kenan dodao rečenicu da bi se razvela, on bi se sklonio od mene - nastavljala je Simova.
Ne bih se sklonio, budalo! To sam rekao javno! - vikao je Ša.
Ispadam ja kriva, a lepo sam mu rekla da se skloni! Ja neću da pijem u Zadruzi, da meni neko truje mozak gde gledam, šta naručujem. Neću da pijem više, ni za rođendan, ja se samo izvinjavam zbog lomljenja stvari - dodala je Tara, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći problem je to što nemamo se*s - dodala je.
Okej, dobro, ona hoće kraj, jasno mi je, razumem te Tara. Evo videćete u narednom periodu, ona će mene večeras da ostavi. Ja ne volim Ivanu, volim tebe budalo. Milion puta sma ti rekao - besneo je Ša.
Da njegova žena nije labilna, šutnuo bi me - nastavljala je Tara.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga