AKTUELNO

Nova rasprava!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Natašu Radan: "Da li možeš da priznaš da je celo špijuniranje Jovane smislila Ermina?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo uhođenje niti špijunaža. Ona je mene pitala da li sam videla ko je šta radio i ja sam rekla da nisam, i tada smo nastavile to da komentarišemo i nisam videla ko se kome obratio i samo sam zapisala - rekla je Nataša.
Zašto opet lažeš Nataša, jer si rekla kako je Ermina sve planmirala i rekla, i rekla si kako nije videla ni jedno ni drugo i ja ne znam Nataša šta je sa tobom. Ja sam je pitao da li je videla situaciju, i ona mi je rekla kako nije i situaciju u sobi nije videla i samo nešto kvoca ova Jovana, i zaključak je bio da Ermina umišla i smišlja i rekla je kako nije svedok za sve - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je bila svedok, a može da kaže šta hoće! Ja sam je pitala da li je videla, i ona mi kaže kako jeste i ja joj kažem biće klipova - rekla je Ermina.
Ermina se pravi luda, Nataša je isto rekla sve i rekla mi je Nataša da je budala jer je poslušala Erminu i što je učestvovala u tome, i ja sam Ermini rekla da je budala i ovo je njen pravi odnos sa drugarima i pravi se luda i ćuti, a sada je dobila priliku da kaže šta i kako a ona se pravi toša - objsanila je Matora.
Ja sam ispala debil i krivo mi je i nisam se izvinila jer mislim da nisam kriva - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga