AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Šta to tebiuNadica toliko strašno kaže da je toliko vređaš?".

Ne da mi da dovršim nikada i naziva me kučićima, bikovima i ne znam šta sve, i kada se nešto priča ona prva komentariše! Naziva me seoskom džukelom i to nakon mog izvinjenja i opet je krenmula tema i ona je uskakala i stalno me proziva ali ona mene ne zanima, i konstantno sve radi a neko kaže pa stane, ali ona ne prestaje - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vam kažem, ne trebam njima ja, ja sam samo htela da ih urazumim i svaka istina boli! Ja verujem da njega iritiram, zato što sam iskrena i rekla sam mu istinu i evo do čega smo došli sada i podržavam sve i ovo je prava stavr i našli su jedno drugo i ja sam se trudila da mu dokažem da ne plače i visi na krovu. Moja dužnost kao jedne majke, jeste da pokušam da ga urazumim ali niko to ne može da uspe, a ako je ovo ljubav tražili su i dobili on je šarov ona je čavka i one mena zato vređa jer ja znam pravu istinu kako se at žena kod kuće oseća i plače - rekla je Nadica.
Ona meni nešto priča, a njena ćerka je njoj spuštala slušalicu i psovala je ona je to pričala. Ti si preljubnica i zla žena koja je izdala ćerku - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovo sve pričala i eto vidiš sada - rekao je Ša Tari.
Nije istine, pričao si u bubicu - rekla je Tara, a onda je reper počeo da divlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga