AKTUELNO

Teške reči!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", pročitano je za Marka Janjuševića:"

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila jedna pesma, ona je neko ko mene izbaci iz takta i ja moram da urlam! - rekao je Janjuš.
Zašto misliš da je odnosi Mine i Fran fejk, a ti koji si je vređao si je iskreno voleo? - glasilo je pitanje za Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je splet okolnosti bio neobičan i tada sam mislio da je fejk i tada sam komentarisao! Sada vidim da su stalno zajedno i da se vole i da je sve okej, stalno su zajedno i sa moje strane ne mislim da je fejk i nisam ironičan. Mislio sam da je po Minu to živa propast, jer je on zbog Paule sa njom, to sam mislio i sad mislim da je veza skladna - rekao je Car.
Hvala mu i meni je top - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to fali Aleks, pa si rekla da se smeješ kada vidiš takve devojke? - pitanje za Anu.
Ja sam rekla da je retko glupa, i ja sam to rekla i šta izgovara i kako se ponaša prema momcima i ja ne volim takve devojke! Vidi se kada je glupa, odaje sliku lake devojke - rekla je Ana.
Ja bih onda trebala da se smejem o čoko moku, i ja sam dala za pravo mojim postupcima da mi se smeju, ali stojim iza svega što sam uradila i Ana ne može da mi morališe posle svega, a ja iza mojih dela stojim! Jovana misica može nešto da mi kaže, jer ništa loše nije pokazala, a Ana ne znam zašto to priča o meni, jer smo bile u dobrim odnosima - rekla je Aleksandra.
Na primer, Tara je uradila goru stvar, ali ne odaje to da je laka jer nije, a ti si katastrofa i ono ponašanje sa Čorbom mi je haos, i ako je glumila, glumila je laku devojku i ja imam pravo da kažem šta mislim. Nemama ništa protiv nje, i ne smeta mi ali mogu da je komentarišem - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga