AKTUELNO

Žestoko!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", pročitano je za Sanju Stanković:"Kako te nije sramota da gledaš da li Matora gleda tvoj s*ks?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisma ni videla, Filip mi je rekao kako je oan ustala i ja sam nastavila da se smejem! Ona je pre togha spavala ovde - rekla je Sanja.
Ja sma ustala pošto uveče pijem vodu i ja sam pogledala na sat i videla da je devet ujutru, i kada sa došla videla sma i bilo mi je neprijatno i bilo me je sramota kao i Cara a ona se smejala i spuštao je jorgan. Meni je bilo teško i raspadala sam se, jer ona to nije trebala da uradi i ja ne mogu meni je neprijatno njene sramote i par put sam i pogledala - rekla je Matora.
Ja sam videla da su tu kamere i rekla sam da je jako odvratno što se desilo preko puta nje i kasnmo sam shvatila, a ja sam je videla kasnije da je ustala - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsmevaš se Franu i pitaš ga kako će se posle svega vratiti u Zagreb, kako ćeš se ti pojaviti pred ocem posle svih situacija koje si iznela o svojoj porodici? - pitanje za Paulu.
Ja sam mu rekla da me ne spominje, i što se tiče mog vraćanja kući moj tata je izjavio da je ne mogu da se vratim kući, a ja njih nisam vređala i ja nisam rekla da nekoga mrzim i samo sam rekla šta mi se dešavala kući i ja sam rekla kako volim mog tatu, i šta god da je uradio uradio je meni i ja jedino imam pravo da se žalim na to - rekla je Paula.
Rekla mi je svašta, i moja mama ne može ad izgubi posoa ali je rekla kako zbog Filipa neću moći da se vratim u zagreb, to je ona rekla - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svesna da si iz ogorčenosti prema Sanji, povređiješ Moniku? - pitanje za Matoru.
Koliko god Sanaj bila loša, nikada mi nije rekla ono što je Monika i ona je lošiji čovek od sanje i to je za mene amin - rekla je Matora.
Nine ona tebi ništa uradila i šta je bitnije reči ili dela? - pitao je Car.
J*bem ti mamu, smrade jedan psovala mi je sve mrtvo - vikala ja Matora i nasrnula na Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga