AKTUELNO

Prekipelo joj.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, pokazzivao je izazovni ples Aleksandre Nikolić na žurki, pri kome se uvijala Milanu Jankoviću Čorbi.

Nešto je radila iz inata, ona mi je pričala sve o Janjušu i njoj, mislila je da će ući u vezu, ali evidentno je da joj je on poklonio pažnju, i ona ima pravo da se ljuti. Rekla sam joj da ne bude intimna sa njim i da pravi greške. Mislim da joj ovo sa Čorbom nije trebalo, ona se malo zanela, nije terala inat. Ona nije loša devojka, htela je da ona bude ta koja će da prkosi. Janjušu se ista situacija desila, ako mu se Maja ogadila zbog toga, kako ne bi i ona - govorila je Milica.
Ti si njoj jednom ve zamerio što sedela pored Čorbe, i ona je sad to iskoristilo - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeftino ponašanje, zato je Džoker intervenisao. Ja nisam mogao da ostanem ravnodušan na to niskobudžetno ponašanje. Ja sam alergičan na profil takav devojaka, ona pući usta, ispala je odvratna kao osoba, smetala mi je cele noći. Sve previše direktno, folirala se da je fina, ali ja mislim da je pokazala za jedno veče ko je - pričao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Stidim se ovakvog ponašanja, ali stojim iza svojih postupaka. Znam ko sam, nisam ku*va u duši, jesam ispala ološ, moj glup postupak me je doveo dovde, ali nije mi dobro jer sam došla sebi. Svi imaju za pravo da me iskritikuju, ali niko nije ni toliko bezgrešan, ima i gorih od mene - pričala je Aleks.
Jesi još uvek zaljubljena u njega? - pitao je Milan.
Jesam, ali ne bih bila sa njim, voli drugu ženu, za mene nema mesta. On je meni objašnjavao. Volela bih da ga gledam kao druga i da provodim vreme s njim, ali ne može. Nisam jadna - odgovorila je Aleksandra.
Nisi jadna, ali ispadaš kvarna. Nemoj da lažeš. Rekla si da te boli ku*ac, i da radiš šta hoćeš - ekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga