AKTUELNO

Izgorela u emocijama.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se razgovora Sandre Rešić i Milana Jankovića Čorbe, kada je on ispitivao o emocijama o Anđelu Rankoviću.

Primetio sam da se malo ugasila, dešava se sa njom, nije imuna na Anđela. Sve se to dešavalo u momentu kada je sa Anđelom krenula da se razilazi - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da se promenila, mislim da se zaljubila u njega. Mislim da se dala previše u nekim svađama, lažiima, i sve sama je sebi napravila, sa ovim drugaricama. Mogla je drugačije da napravi, a mislim da neće ni da promeni ništa - govorila je Ana.
To njeno distanciranje je dovelo do ovih svađa - rekao je Čorba.
Sandra je u tom trenutku kada je aludirao na Anđela, rekla stani. Sama za sebe je rekla da laže, sad sam zbunjena - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

TiIzgo si ceo klip pričao emocijama prema Anđelu. Jesam se trošila, ne samo za Taru i Ša, već i pričama koje uopšte nisu bile vezane za mene. Ja sam kriva što sam izgubila cilj, u smislu, jer kad drugi plaču, plačem i ja, i smeju se, pa se smejem i ja. Ja pričam sa drugima kad im je teško, a kad meni... - govorila je Sandra.
A što si se češkala sa Anđelom? Sama sebi si to napravila - rekao je Čorba.
I pre toga, ja sam otišla kod Anđela i Matore, jer mi je bilo dosta svega. Oni ne pričaju o rijalitiju, imaju druge teme. Pregorela sam, i otišla sam tamo gde mi je bilo mirno, nije bilo napeto - rekla je Rešićeva.
Ali ti se sad vraćaš na isto - ubacila se Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga