AKTUELNO

Oduševili se!

U toku je emsiija "Gledanje snimaka" a naredni klip koji su zadrugari pogledali, ticao se Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, gde je prikazan još jedan njihov razgovor i rasprava od juče popodne, gde joj je Janjuš priznao sve što do sada nije.

Oni se vole nenormalno, ludački. Oni se kose jer on nju više voli. Ona ne razume, ne shvata težinu onoga što mu je uradila, ona ne razume njegovu bol,bez obzira koliko je voli. kada vidim njega, nju, žao mi ko da sam joj majka. Dođe mi d aizmislim reč da ona bude bolja šrema njemu. On sve tragično shvata, i situacija je takva. ne znam šta da kažem - rekla je Sandra.
Postoje slučajevi,. ona na primer, kada njemu nešto kaže, i kada joj ne odgovara, ona bi ga ubila. Problem je njena bolesna ljubav, gde je ona u svemu tome... Mislio sam da je teorija budalaština, da ovo ima samo u knjigama, filmovima. Osobe unakažavaju sebe, u želji da povrede osobu prekoputa. Nije normalno da se neko grebe,a da ga manje voli, ništa od ovoga se ne bi dešavalo. On njoj uvek kaže, priča, a kada bi sve što joj on kaže, bila bi idealna devojka, alis e plašim, da bi tada ostavio Maju - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, prokomentarišem. Priča kako je voli, kako je idealna, a ako je to tako, želim im sreću - rekla je Aleksandra, pa dodala:
Nervozna sam, ne mogu da komentarišem - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, prešao je preko nekih stvari, moraš da shvatiš da je bio iskren, smiri se. Đođi sebi, ako imaš tu ljubav- - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga