AKTUELNO

Au!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa

Foto: TV Pink Printscreen

Car i ja samo imali raspravu, ali smo sada kul i ne svađamo se! Sa Sanjom sam okej, izvinjavam se njenoj mami jer sam je psovao. Ja nominujem Sanju, jer mi je psovala majku, kao i ja njoj, ja sam to započeo - rekao je Ša.
Sa Sanjom sam bliska, ja sam razgovarala sa njom danima i drago mi je da se izvinila i pokajala nakon svađa. Ne slušaj druge zbog grešaka, od drugih ne živiš i ne trebaju da te zanimaju! Što se tiče Cara, ne bih da dužim jer sam malopre dobacivala i slažem se sa Markovim izlaganjem. Ja smatram da je on trebao da nađe idola koji je dobar, a ne čoveka koji za par godina nije napravio ništa i nije se pokazao kao treba, a ti si se na njega osvrnuo kako je on pljunuo mog dečka, a moj dečko je zaradio za more dok će neko da vraća dugove! Ja nominujem Cara - rekla je Rialda.
Dobar dan, ja bih da se izvinim Nenadovoj porodici za ono od sinoć, jer njegova majka ne zaslužuje da gleda ono! Što se tiče nominacija, za Cara sam rekla svaki put, mi smo bili dobri i bio je korektan, na početku smo bili prisniji, ali sam čula da je za mene svašta pričao ali nije imao loše postupke, ja juče nisam bila u svojoj glavi, koliko sam videla ponovio si Mini neke uvrede i ne može da se nađe opravdanje za te stvari. Što se tiče Sanje, već sam pričala za nju, bila sam joj prijatelj ali ona meni nije, izvinila se za to nakon svega i sad smo okej. Ja nominujem Cara - rekle je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Sanje, šta sam pre rekla to mislim i sada. Ona i ja se svađamo oko muškaraca, ona je napravila grešku i sada je i što se tiče mene i Filipa, ja ću ti prići i reći sve, jer momci prođu, a ja ti mogu biti prijatelj. Filip, on je neko kome je ponašanje katastrofa, ja ne mogu da verujem kako se ponašaš i nemam više vremena da razgovaram sa tobom, a nisam zaljubljena u njega i znam koliko ga je pogodilo jer Vladimir nije tu, ali emocije ga tište. Mi smo bili u svađama i daleki samo kada je bio sa Minom i on kada je sa njom on nije svoj, ona je jaka a ti nisi i praviš od sebe debila i sebi praviš loše. Ja nominujem Sanju - rekla je Paula.
Ja bih se složila sa Pulom, Filipe sram te bilo odvratan si. Što se tiče Sanje, imale smo par svađa, i zato nominujem Sanju - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga