AKTUELNO

Sve mu je sasula u lice!

Nakon sastanka za crnim stolom, Paula Hublin i Filip Car su se osamili u prostoriji za pušenje. Tema njihovog razgovora je bilo njegovo ponašanje i odnos sa Minom Vrbaški koju svakodnevno vređa.

Foto: TV Pink Printscreen

Care šta sa tobom nije u redu? Nasrćeš na Frana a on je moj bivši i volela sam ga, nemaš ti šta da nasrćeš na njega, on ima pravo da ti se smeje kao i svako drugi jer ti na to reaguješ! Vidiš da ti se svi smeju i neka jer si budala, koliko godina imaš i treba ti vodič. Kada ti je bio Vladimir, on ti je bio vodič - rekle je Paula.
Ne treba mi niko i kako on može da mi se smeje - rekao je Car.
Filipe, nemaš opravdanja jer si dotakao dno! Vidiš da te svi porede sa Vladimirom, je l' vidiš šta radiš od sebe! Mina te dira i sve radi jer vidi da ti imaš reakciju, i nastaviće ih jer se pecaš, a na kraju ćeš da izađeš napolje. Lepo sam ti rekla, ako nastaviš ovako ja nema šanse da ostanem sa tobom dobra i vidiš da ona sve dobija šta hoće, zato se smiri - rekla je Paula.
Razumem sve, samo te molim nemoj nikome ništa o meni da pričaš ovde u kući - rekao je Car.
Ne pričam ja ni sa kim o tebi, ja nisam glupa! Smiri se malo, jer kada izađemo Monika i ja smo ti tu a ne Mina, sa kojom si bio mesec dana i šta ti je sada ona? Ti si neko ko će da se mangupira prema ženama i zato te kompleksiraju i naravno da se lopta spušta sa ljudima koje voliš, i kada ti spomenu Vladimira reci koliko ga voliš i ne zanima te - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga