AKTUELNO

O ovome bruji publika.

Voditelj televiziji Pink i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je svoj razgovor u emisiji "Pitanja novinara" sa Aleksandrom Nikolić, a pozvao je i Milicu Kemez da joj se priključi.

Neka se Aleksandri pridruži Milica Kemez. Nešto što je gledaocima privuklo pažnju gledaocima sinoć je što si ti imala potrebu da postaviš pitanje Aleksandri u vezi sa Bujanovcem, kako je to baš tebi palo na pamet? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila šala, svi su postavljali pitanja za Cara, Janjuša, meni je Đedović pričao da je pričala sa tim na nju temu, kako je radila tamo, pa sam ja to htela da postavim, ali je bila šala, neko je verovatno čuo - pravdala se Kemezova.
Ti si se interesovala za Aleksandrinu tarifu - dodao je Darko.
To je bila šala, šalila sam se na konto te priče, čak sam tražila i majicu sa natpisom "Pravda za Bujanovac", ja se uvek šalim na konto te teme. Znam da ona to nije shvatila kao uvredu, nije mi bila namera da je ponizim. Onda bih ponižavala i samu sebe, jer sam i ja tamo radila... Ja to njoj nisam postavila direktno pitanje, nego sam prošaptala sa strane. Pitala sam je nešto drugo, to sam strane sam se šalila sa nekim. Mi se uvek šalimo na tu temu, uhvatimo se za ruke sa Mićom i Đedovićem, igramo kolo... Nije mi bila namera da nekog ponizim. Verovatno je izgledao tako, meni je bitno da Aleksandra zna da mi to nije bila namera. Smatram da nisam podla, to je moj način humora. I namerno sam stavila tu majicu... Mi se uvek šalimo na taj račun, više nam je dosadilo to... Uvek kažemo "Pravda za Bujanovac"... - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je pravila spisak za majice i svi smo birali na šta ih podseća Aleks, ja sam rekla da zaljubljena, a Milica je odabrala "Pravda za Bujanovac". Verujem da se šalila, ali pogrešno mesto. Neslana šala za devojačko veče. Mislim da je ljubomora sa Miličine strane, jer je toliko dugo u rijalitiju, a nije dobila svadbu sa Borom - istakla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.