AKTUELNO

Evo šta ih muči.

Naredna tema u emisiji "Pitanja novinara" bio je odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, a prva o pomirenju i Stefanovom romantičnom gestu progovorila je misica.

Osećala sam se prelepo, nisam očekivala da će doći do Rajskog ostrva. Pomirli smo se, to mi je bila jedna od najlepših situacija. Nisam očekivala uopšte, ceo dan pre toga nismo razgovarali. Videla sam da mu je stalo kao i meni... - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i sam sebi bio odvratan onaj dan. Video sam je da stoji sama na ostrvu, osetio sam da to treba tada uradim i uradio sam - istakao je Stefan.

Novinar je pitao Karića zbog čega je tokom svađe sa Nadicom Zeljković pričao da mi mogao da progovori o pobednicama "Zadruge".

To je možda moj kec u rukavu, osetio sam da treba da zaštitim Jovanu tada... Stvarno ne želim to da iznosim, niti da pokrećem nešto - rekao je Karić.
Šta ti to znači ko je kakav i kakve su pobednice i da li aludiraš na dve ili jednu? - pitao je novinar.
Pa zna se sa kim sam bio, aludiram na jednu - odgovorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Jovani izletelo ono što je izgovorila ili ti je terala inat? - nastavio je novinar.
Ona je htela da me odbrani i ne povredi nekom izjavom, na kraju rekla to što je rekla. Ja sam u 85% slučajeva grub prema njoj... Ja sam prošle godine imao cilj da pobedim sebe u nekim situacijama, pobedio sam sebe, to će mi biti cilj i ove godine. Malo su me i one njene suze za bivšeg poremetile, razvio sam neke filmove... Posumnjao sam da i dalje gaji emocije prema bivšem... Ali ja sam grub samo u situacijama kada potcenjuje moju inteligenciju, toliko me iziritira, niko nikad nije tako. Ko zna šta smo bili u prošlom životu... Devojka je uradila to što je uradila zbog mene i onda ja da sumnjam... - odgovorio je Karić.
Ja mislim da smo mi slični, da se pronalazimo u toj dominaciji. Ja sam navikla da kažem stvari koje mislim, a da ne prezam od reakcije. Nas poljuljaju sreda i četvrtak, kada su "Pitanja gledalaca" i "Gledanje snimaka", imam stres od srede i četvrtka... - dodala je Jovana.
Ja se samo iznerviram kada ti umotavaš u celofan najlepši na svetu, a unutra... - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer bih ti ja radije rekla nešto sa strane, da ne bi mislili ljudi da ja njega krivim, a pravim žrtvu od sebe. Ja bih rekla da otprilike imam pogrešan pristup, ja se brecam, to je moj karakter... Ja verovatno budim u njemu to što niko nije... Na visok ton, ja odgovaram još višim... Na agresiju isto, eto isti smo. Ali sve manje imamo problema sa strane, da mogu ostali da nas poljuljaju. Ali borićemo, ovo vredi. Ja ne mogu da funkcionišem bez njega, meni ceo dan i raspoloženje zavisi od njega. Što se tiče bivšeg dečka, tačka je odavno stavljena na taj odnos. Te suze su došle iskreno iz mene... Ja sam ispričala ono (o prevarama), želela sam da kažem istinu, pomažem sebi da kažem zašto nemam tu grižu savesti. Suze su došle jer kao da sam preživela to sve ispočetka, zato volim da rešavam stvari odmah, da ne bih dolazila do tačke pucanja... Tačka je stavljena. Suze nisu bile iz nekog žala... Ja uvek imaj taj oprez... - govorila je misica.
Znači ipak imaš oprez? - pitao je Stefan.
Da, ali ti ovde ne možeš da me prevariš, tj. mogu odmah da saznam - odgovorila je Jovana.
Pa ne treba da imaš te traume - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne treba ni ti onda za bivše, ako već ne smiliš da sam ista kao one... To je sam ostavilo neki trag, nije emocija prema njemu. Nije žal, neka bude da je bol. Ja njega razumem, i ja bih tako sklapala kockice u glavi. Hajde da budem objektivna. Ja nisam ostavljena, ja sam donela odluku da raskinem. Onda ne treba da sumnja u mene (da ću se vratiti bivšem). Moja odluka o raskidu nije bila ishitrena, to se dogodilo još u novembru - rekla je misica.
Hvala još jednom svima koji su nam ulepšali dan, izvinjavamo se - zaključio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.