AKTUELNO

Drama bivših i dalje traje.

Voditelj televizije Pink i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević večeras je porazgovarao i sa Jovanom Tomić Matorom u emisiji "Pitanja novinara". Matora je pre nekoliko dana doživela nervni slom kada je Monika Horvat udarila u njenu najbolniju tačku, bratanca koji je preminuo pre nekoliko godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je krenulo bezazleno, da bi na kraju došlo do toga. Čujem sinoć, i Paula me je pitala da li je mrzim. Ne želim da mi prilazi, nikog nikad nisam mrzela, ali gledam da izbegnem. Svašta mi je padalo na pamet od te večeri. Mislila sam da sam jaka... Nisam spremna da ulazim u takvu vrstu sukoba sa ljudima koji su spremni na to. Još uvek mi je isti osećaj kao kad se to desilo... Ceo film mi se vrati, prosto želim nekako da pomognem sebi, išla sam i na terapeije... Ja sam potisnula taj drugi datum, sećam se samo ovog lepog. Bog nas je blagoslovio i Dunjom, ne bi trebalo zbog nje tako da se osećam. Evo, Sanja i ja, nema šta jedna drugoj nismo rekla, ali na tako nešto ne bismo išle... Imam živu braću, sestre, može da mi udara na to, ali ovo mi je bolna tema. Što se tiče Cara, poverala sam mu, videla sam da mu je krivo. Tad sam bila ubeđena da je znao. Ali vidim da mu je krivo. Ono što je najbitnije, ja sam sa Monikom pričala o tome, tako da je znala... Nisam ni ja cvećka, i ja sam njenu porodicu pominjala, ali nikada ne bih aludirala na neke njene traume - rekla je Matora.
Ha... Ti si mene jako povredila u nekim situacijama... - odgovorila je Monika.
Sanja mi je isto rekla da joj je prišla, rekla šta se desilo taj dan, ona je rekla da je briga - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam ja izgovorila to? - pitala je Monika.
Aludirala si, to je još gore, ostavljaš prostora da možeš da se izvučeš, Nataša je to rekla da si priznala, da bi mogla da se izvučeš - dodala je Matora.
Toliko si me iznervirala tad, ali nisam nikoga spomenula... Ja uopšte ne znam šta sam tad planirala, mislila, rekla... Tad kad smo se svađale, to je bilo svega... Žao mi je što sam to rekla... Ali ovde se očigledno vidi samo šta ja radim... Zašto npr. nije niko spomenuo kada mi je 4. dan naše veze rekla nešto najstrašnije... Možda ja živim u nekom drugom svetu, ali u tom svetu nije normalno da mi neko kaže: "K*rvo". To ne postoji dalje, za mene ne, možda ovim ljudima da... Kada se desilo šta se desilo 4. dan naše veze, ona je mene povredila i aludirala na moje traume... Samo ona to ne pamti... Kada me neko uvredi na takav način, taj je sa mnom završio. Ako mi neko aludira na traumu, kaže da nije čudo da me je dečko maltretirao, to je za mene kraj - poručila je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ti nisi završila tada komunikaciju sa njom, išla u kućicu, itd... - govorio je Darko.
Ja i te kako imam pravo da radim šta hoću, ali me je ona izgubila kao osobu. To se skupljalo, puno gneva, vi nemate realno pojma o meni... Meni je žao, da mogu, ja bih povukla... - pravdala se Monika.
Ne može da ti bude žao, kada ti je drugi put - odgovorila je Matora.
Tada nisam znala o čemu se radi... Tada sam ti aludirala na Dunju, jer si ti meni pomenula sestru... Meni je žao, izvinjavam se, neću joj se obraćati više - istakla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ne, Nataša i Paula su mi juče prišle... - dodala je Matora.
Ja sam pitala Natašu da li da ti se izvinim... I ti si meni svakakve stvari izgovarala... Neće se više ponoviti takve stvari, meni to ne priliči - odgovorila je Monika.
Sinoć je Monika osetila potrebu da se izvini Matoroj, interesovala ju je da li je Matora mrzi. Matora je rekla da postoji samo obostrano peckanje... Ona je meni rekla da stvari radi i te kako promišljeno i da je tada htela da udari Matoru gde je najviše boli, ali da nije htela da direktno izgovori... Isto tako mi je rekla da misli da je Matora sa njom ušla u vezu iz nekog inata... Ja sam joj rekla da nije pravi trenutak da se izvini Matoroj, jer je nervozna i da ostavi vreme i prostora za razgovor - ispričala je Nataša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.