AKTUELNO

Iskreno!

Marko Janjušević i Aleksandra Nikolić uživaju trenutno u hotelu i razgovaraju o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da vgerujem kakav je ona, a rekao sam da mi je žao jer sam pogrešio kod tebe. Ja ne želim da kvarim odnos sa tobom zbog nje - rekao je.
Ti umeš sa mnom, i tako je jednostavno i kada si sa mnom ja sam mirna i sve normalno me zanima i lepo utičeš nemene. lepo mi je kada sam sa tobom, i sve mi je lepo sa tobom i najgore mi je jer sam te uzgubila kao osobu. ne moramo da budemo zajedno nikada - rekla je Aleks.
Aleksandar nemoj da se smeješ, kao ne bi bila sa mnom, ali ajde.. ja bih se zaljubio u tebe i to opasno, samo da mi se ovo nije dešavalo- rekao je Janjuš.
Ti sada hoćeš da se družiš sa mnom? Ja njoj nikada ništa nisam rekla loše za tebe - pitala je.
Ja ne znam šta vas dve pričate, a ona je namerno to htela da bi nas razdvojila i ja sam razgovarao sa njom da ne bi pravila skandale ali nije moguće! - rekao je Janjuš.
Ja sam sa njom pričala sat vremena, da ne biu napravila neki skandal, mislim da je zato i bila kao mirna, zamisli šta bi uradila da nismo razgovarale - rekla je Aleksandra.
Meni je žao, jer da smo napolju bili zajedno, sve bi bilo drugačije, ali ja sam kriv jer sam opet ušao u odnos sa njom. Ja sa njom ne mogu da izađem id onosa, jedina opcija je da ode sa drugim jer ne mogu - objasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga