AKTUELNO

Sve joj je sasuo u lice!

U toku je "Pretres nedelje", trenutno se polemiše o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Oni svakodnevno imaju rasprave, a sada je Tarino ponašanje na meti kritika.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče situacija koje se desila je katastrofalna. On je priznao svoju krivicu, Tara je počela da se hladi i njen osmeh dok je on na krovu je užasan i Kenan je bio sa mnom i rekli smo kako nije normalna. Nakon toga u sobi je imala užasne reakcije, i ja sam pomilsio da je on njoj nekoga ubio jer nju on nije razumeo i bila je hladna i nema razloga za onakvo ponašanje ako se vole. Tara je ekstremno bezobrazna i tako se i ponaša, ona je zlo i dobio sam potrebu da je počupam, ali sam se kontrolisao i da mi se obratila ja bih je urnisao. Tara je imala takvu reakciju kako je apsolutno hladna - rekao je Đedović.
On je tražio tebe, a ona mu je rekla kako ne možeš da ga gledaš? - rekao je Milan.
To nije istina, ja sam rekao šta sma imao ali ga ne mrzim i Tara ti si katastrofa, i u utorak je bila katastrofa, ali juče si preterala. Ti voliš da te neko zeza i muči i kada te neko voli, ti ga gaziš i juče on na krovu ti se smeješ i ne mogu da verujem da si do dna došla i meni si postala gadna, a za Sandru si rekla kako je g*vno i da ti je drago jer su se razdvojili a nekada si joj ispirala mozak svojim problemima - vikao je Đedović.
On se penje na krov svakih nedelju dana! A za Sandru sam se sprdala i smejala - dodala je Tara.
Tebi je najbitnije da imaš pitanja, to je kao da smo se smuvali Mića i ja, ti nisi normalna i leči komplekse i nije svaka tema za pohvalu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga