AKTUELNO

Polemika se i dalje vodi!

U toku je "Pretres nedelje", a zadrugari trenutno diskutuju o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša i njenoj promeni ponašanja. Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću pričati o svežini odnosa, par dana unazad. Ovo što je rekao Đedović, sve se slažem sa njim. Kada nisu bili u vezi, bili su vezani kao nokat i meso, čim ste ušli, Tara je poludela. Bilo mi je frapantno ponašanje juče njeno, sve vreme se smejala, bilo joj je smešno što je bila na krovu... Ona kaže od utorka da joj nije dobro, da je ne interesuje, u prevodu boli je k... Ona se ponaša bezobrazno, jasno kao dan... - govorio je Lepi Mića.
Ja sam je pitao da li se odljubila, ja nemam vremena da me neko zavlači... - ubacio se Ša.
Juče kao da je terala inat, kao da ima razlog da to radi! - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

I sam zna da je nešto dublje u pitanju - dodala je Tara.
Znate zašto je nezadovoljna... Zato što ti nisi više onaj Ša sa početka, nisi dečko sa asfalta, sada trčiš po krovovima, njoj je dosadilo da joj budeš potrčko. Njoj treba čovek koji ima drugačiji stav... Gubiš identitet, jer si joj dosadio. Sve to nezadovoljstvo, vi gušite tu svoju nazovi ljubav. Ona te je totalno iscrpela - istakla je Nadica Zeljković.
Natrovali su mozak jedno drugom - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona tebi skija po mozgu kao što bi rekao Car, a i ti dobro skijaš. Ti si njoj dosadan, izgubio si identitet, nisi više onaj legendarni Nenad Aleksić Ša. Ispalo je obrnuto, sada je ona veliki Ša, a ti mali Ša. Dobila je šta je htela, ti si njoj bio izazov, boli je uvo za tebe da ti kažem - poručila je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.