AKTUELNO

I dalje traje debata!

Voditelj Dragan Marinković Maca dao je reč Milanu Jankoviću Čorbu u današnjoj debati na temu "Izdaja u prijateljstvu".

Foto: TV Pink Printscreen

Izdaja prijateljstva je jako veliki čin, ja nijednog pravog prijatelja nisam izdao... Što se "Zadruge" tiče, ja sam ovde ušao, nikoga nisam poznavao, krenuo sam da gradim drugarstva, pa prijateljstva. Bio sam oprezan kada sam se upoznavao sa ljudima, video sam kako se prijateljstva ruše... Krenuo sam da se družim sa Kristijanom i Mišelom, vremenom sam shvatio da su mi pravi prijatelji. Kasnije se rodila emocija i sa Borom i Matorom, smatram da se rađa prijateljstvo. Trenutno imam i Teodoru, ona mi je pravi prijatelj isto, ali iz spoljnog sveta. Što se Janjuša tiče, mi smo bili zadrugari koji su se družili. Ne mogu da se setim nijedne konkretne situacije koja je obeležila naše druženje. Vremenom sam se zaljubio u Maju, koja je u tom momentu bila njegova bivša devojka... Možda sam napravio grešku, eto mislim, ali tada sam se vodio svojim srcem i osećajima, nisam razmišljao o njemu. To je možda izdaja, ali nema neku težinu, jer mi nismo bili pravi prijatelji. Tu sam dovoljno bio jasan - govorio je Čorba.
Mene lično ovde niko nije izdao, jer im nisam pridavao značaja... Možda će neko da kaže da me je Aleks izdala - nastavio je reper.
A Maja, ona kao da te je prodala? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumem, zna se šta znači prodati nekoga. Ja njega nisam izdala. Gledala sam Janjuša, ali je on dovodio druge devojke u krevet. Ne smatram da sam Čorbu izdala, niti rekla bilo šta loše o njemu. Smatram da nisam ispala nefer, on se povukao iz tog odnosa - ustala je Maja.
Ja to ne smatram izdajom. Stavili smo tačku na to, gledam to kao na neku turbulentnu vezu - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.