AKTUELNO

O ovome se danima priča.

Upravo je počela radio "Amnezija". Ove nedelje voditelj Bora Santana vodi emisiju sa Milicom Kemez, kako im je danas godinu i četiri meseca veze. Oni su ugostili Nadicu Zeljković, sa kojom su popričali o Matoroj i Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ljudi prelaze preko stvari, to je realno. U ljubavi je sve dozvoljeno... Kad manje voliš, manje i boli. Matora šta treba da oprosti Sanji ili Sanja Matoroj, to njih dve treba da vide... Nisu ravnodušne ni jedna ni druga. Ono razdvajanje na silu je bezveze. Meni se nije svidelo kad se Sanja izvinila zbog Cara, trebalo je još ranije zbog Anđela, to je Matoru više bolelo. To je veća izdaja. Mislim da Matora još nije prihvatila izvinjenje, ali vidim da će ispeglati oni to... - rekla je Nadica.
Da li ti je Sanja nešto prenela? - pitao je Bora.
Nije mnogo rekla, rekla je rečenicu dve. Da Matora ima ponovo emocije, mislim da je realno da pokušaju, ali mislim da nema tu sreće. Matora je spremna da provede život sa njom, ali Sanja ne. Ali neka same odluče - istakla je Kijina majka, a u studio je stigla i Rialda Karahasanović:
Vidim da se Nadica ograđuje i izbegava odgovor, pitaću Rialdu. Očekivao sam više. Šta se Sanja tebi poverila? - pitao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo vam čestitam mesečnicu. Manje više što sam pričala, u svakom slučaju, kada smo Sanja i ja šetale, pričale smo o svim dešavanjima, ja sam Sanji rekla da nije logično da svi imaju bolji odnos sa Matorom nego ona, a živeli su zajedno. Smatram da treba Sanja da poradi na tom odnosu. Nikad energija ne laže. Posle svadbe, Sanja mi je rekla da su otišle u neki štek, da joj je Matora rekla da je još uvek voli, da bi joj na neki način oprostila sve. Sanja je rekla da ne zna gde bi vodilo to, ali da hoće da pusti vreme i poradi na tom odnosu. Njih dve ne mogu da budu prijateljice, ali mogu da porade na tom odnosu. Ja sam rekla Ermini i Sandri, i dok sa Sanjom nisam bila dobro, govorila sam Matoroj da ne treba da pljuje bivšeg partnera. Ako je to Matorina želja (da se pomiri), treba da je podrže prijatelji. I da se opet opeče, to je njen život. Sanja je stvorila neku netrpeljivost ovde, i zbog Matore i Frana, pa sad i ovo Cara. Kako mi je Goca Tržan rekla, moraš da biraš kome ćeš da daš p*čke, da držiš neki nivo... - istakle je Rialda.
Bliži se rođendan Matore, Kenan je rekao da neće ići, da li ćeš ići ti? - pitao je Bora.
Meni je Kenan rekao da radim šta hoću, ali znam da mu ne bi bilo pravo... Ja ne volim da on radi stvari koje meni smetaju, tako da neću ja raditi stvari koje njemu smetaju. Odnos sa njim mi je najbitniji. Ja bih volela, ali neću da radim ništa što mu smeta - dodala je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.