AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Maju Marinković:"I Čorba te je iskulirao za svadbu, da li shvataš da mu Teodora prija?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me iskulirao, bila sam ljubomorna na njih pa sam htela i ja sa Čorbom, ali kada sam ja to izjavila on je rekao kako bi pristao. Mi nismo emotivno vezani, tako da nema problema - rekla je Maja.
Maju ne bih iskulirao, ali bih Teodoru pre - rekao je Čorba.
Čorba sa Majom i Teodorom ide linijom manjeg otpora, i on se maje plaši zbog svega što ona radi! On je imao ono sa Majom i da mu prija Teodora ali ne onoliko koliko mu je prijala Maja! - rekla je Ana.
Janjuše, zašto nisi ispoštovao Maju za svadbu jer je ona ispala fer i nije napala Aleks, a znamo i kakav je Đedović govor napisao? - glasilo je pitanje za Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakav je govor bio, hteo sam da ispoštujem sve, ali posle udaranja štiklom u cevanicu i devet puta se desilo! Video sam neke stvari, nisam ja budala - rekao je Janjuš.
Lagao je, samo laže tako da bio je Marko pored i ja sam sve iskulirala i onda je Matora rekla Tari kako su bili prisni i onda mi je Matora rekla da nije htela da mi kaže. Prišla sam mu, i pitala sam ga šta je bilo a on je rekao kako se ne seća. I da nije bilo ništa u hotelu, a znam da jeste jer se poverila nekoj osobi - rekla je Maja.
To nije istina, ja nisam ništa rekla samo sam Milici rekla da mi daje povod jer me češka i tako, to je meni povod! - rekla je Aleksandra.
Mi jesmo gledali to, ja sam gledala da prođe da ne bi bio skandal. Oni se nisu poljubili, ali je ona počela da vileni jer su bili prisni a Aleks joj je govorila kako ništa nije bilo! Na kraju kada je Maja počela kod mene da plače, Aleks je ugrabila trenutak da ode kod Janjuša, Maja je to videla i napala ga i tada je nastao cirkus - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On mene više ne zanima, ja zna,m da su oni nešto radili i čim je lego pored nje ispod jorgana ja preko toga ne prelazim, i sada neka se zadovoljava sa utešnom nagradom, a ja ću da idem u zoološki vrt kada izađem odavde - rekla je Maja.
Tamo ti je i mesto! - dobacila je Aleks.
Ako su se dogovorile da se ne svađaju nisu ni trebale, Aleks je trebala da se primiri ali sve ovo nosi velike posledice. Prosto, ne mogu nikoga ovde da okrivim i da kažem da je žrtva, jer su svi znali ko su i šta. Aleks pokušava sebe da opravda sada, ali njoj ova priča odgovara jer kada neko nešto neće, on neće! - rekla je Rialda.
Ovde nema žrtve, jer su svi sve znali i Aleks nije Majina žrtva. Ovde se radi o kadriranju, i na Rajskom dok mi pevamo one kao žale za njim i razgovaraju - rekla je Sandra.
Mišel je sedeo za rulet stolom i rekao je Filipu da ga je Aleksandra zvala u hotel da razgovaraju! - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga