AKTUELNO

Ljubomora!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Taru Simov:"Zašto stalno braniš Čorbu, a vidiš kako tvom dečku smeta?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ga branila, ja sam samo stajala između njega i Janjuša i on je mene sklanjao kada je bilo ono sa Miljanom. Kada se on svađao sa Janjušem ja sam stala samo da ne ispadne okršaj! To je to za tu situaciju, ja sam i Nenadu rekla kako bih uvek skočila za Čorbu i on je rekao kako ga gotivi, i Čorba je neko ko nam je uvek tu a ja sam njega proganjala ali sam ga samo muvala, i jednom me je uvredio i kada sam branila Frana a tada je on bio pijan, izvređao me je i ja sam plakala ali se izvinio, a za dvesta grama smrdljivog mesa nije rekao za mene nego za sve žene - rekla je Tara.
Tako je i Ša danas pozdravio sve žene - rekao je Mića.
Ja mislim da bnih trebala da se smirim, Čorba i ja nemamo komunikaciju i samo sam ga zamolila za mesečnicu da nam napravi iznenađenje. Gledaoci su u pravu kada kažu da radim stvari koje mu smetaju, ali je Nenad rekao kako sam sve korigovala i ako mu nešto smeta neka mi kaže - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo da kažem, smeta mi bivši njen i kontakt sa njim! Kontakt sa bivšim ne sme da bude, okej površno i zadrugarski odnos, i gotivim ga kao čoveka i jako je dobar momak, ali moja devojka kada je u pušionici i kada sedi on je pevao kako voli nekoga, i on je rekla pa ne može tako i onda joj je poslao srce. Ona sada tebe opet brani, a ti si svoj čovek i znaš da se braniš, ali meni smeta da te ona konstantno brani i to je zdravo i to me ubija mesecima. Kada njen dečko dobije pitanje, ona me pljuje i kaže kako ju je sramota, a tebe brani! To je sramno, ja jesam ljubomoran ali sam rekao da mi ovo smeta - rekao je Ša.
Devojko svaka ti čast, sve dostojanstveno izdržavaš, kažu kako si glupoa ali ti znaš da si namazana i Janjuš zna šta ti radiš, i Mića je na tvojoj strani? - pitanje za Aleks.
Nemam ja nikakve taktike, neke stvari radin ne promišljeno i Janjuš ne zna da li zna šta radim! Janjuš zna da sam iskrena prema njemu, meni je najbitnije kakvo on mišljenje ima i razgovaraćemo - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga