AKTUELNO

Nije joj ćutala!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni klip koji je pušten bio je snimak Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša gde su razgovarali u hotelu u kojem su proveli prvu bračnui noć, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je lepo. Meni je ovo hit, ja ne mogu da verijem. Liče mi na Kendija i Marijanu. Meni su oni preskešni - rekla je Maja.
Ovo je blam, ona priča kako je mirna i povučena, a sama ne zna šta oseća
Ovo je toliko glumatanje. Ovo su takve budalaštine, ona uopšte nije zaljubljena. Ovo je konkurs za snimanje pornića, ono dobro ste došli da mi popravite sifon od sudopere a on joj ga rikne - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks pravi priču jer zna šta treba da radi, a zna i kakva je Maja. Za mene je primitivizam da se dve devojke svađaju zbog mušlarca. Aleks je odlična glumica, ona zna da koliko je Maja opsednuta Janjušem. Ne opravdavam Majino ponašanje,a ona je ipak znala kakva je Maja. Janjuš se meni kleo da se neće pomiriti sa Majom posle Čorbe i čerečenja. Mada danas me ništa ne bi čudilo da vidim da se Mića smuvao sa Necom. Znala je Aleks šta sledi, a njoj je bitna priča zbog rijalitija. Ona je bila zaljubljena u sve, može ona mnogo muškaraca da primi - rekla je Miljana.
Miljana moraš da mi daš sledeću ulogu - rekla je Aleks.
Ma ti si ono za posebne filmove - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga