AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ,,Gledanje snimaka", a zadrugari su imali prilike da vide i razgovor Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša, a pričali su o njihovom odnosu i potencijalnoj vezi.

Janjuš se sprda i sa jednom i sa drugom - rekla je Mina.
Ovo je vređanje inteligencije, ona je toliko jadna na ovim klipovima! Ona sve zna, a pravi se luda i glupa, a tačno zna šta Janjuš radi i kakve će posledice da dobije od Maje! Ti si znala šta će biti! Da li bi pristala sa Lepim Mićom zarad rijalitija? Ne, ti nisi imala emociju ni prema kome, ni prema Caru. Ti si tako lepo glumila! - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja isto počinjem da mislim da Aleks glumi, ja sam jutros sušila kosu i on joj rekao da mu je teško, pa je počeo da joj recituje pesme - otkrila je Ana.
Ovde svi više i više počinjem da mislim da Aleks nije glupa, možemo da vidimo da je neko glup kada ima jedno te isto mišljenje i samo ide za tim, ona meni u hotelu kaže da ne zna šta hoće, pa kaže da je onda kraj, a onda mu opet pada u zagrljaj, kao da je srećna što se Maja zaklela u oca da se neće obratiti Janjušu. A to da je Janjuš oprao Maju, ona ima svoje grehe i to niko ne može da opere, svako treba da gleda sebe - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tog razgovora, tačno se vidi kada Alekasndra vidi kada se ja šalim. Zna se šta sam doživeo sve, kroz neku šalu i zezanciju, a znam da me kapira, ali joj nekad bude teško zbog toga. Ja tebi dajem nešto, ja tebi ne mogu da kažem sad ,,'Aj, m'rš od mene". Meni ona kao ona nije ništa uradila, ja kažem da ja dajem povoda - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga