AKTUELNO

Šok!

Petak veče je noć kada se u Beloj kući biraju nominovani zadrugari za izbacivanje. Voditelj Dragana Marinković Maca saopštio je zadrugarima da večeras biraju između potrčka Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, pa je prvo glas dao Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću krenuti od Čorbe, jedna stvar mi nije jasna, to da Čorbu svi živi napadaju, a samo ga bivše brane. Čorba jeste provokator, jeste sve, ali ja nemam problem sa njim, nešto smo se na početku malo posvađali. Ima taj sleng koji je odvratan, to je neka jedina stvar koju mogu da zamerim. Ako ćemo tako, Miću i mene treba streljati, te provokacije meni nisu ružne, prema meni nikada nije imao takav vid komunikacije, oni neka rešavaju svoje probleme. Imam i lepo mišljenje i kad god mi nešto treba, uvek je tu, nemam ružno mišljenje o Čorbi. Što se Makice tiče, ja u životu ovakvu budalu upoznao nisam, retka budala. U životu ovako nešto video nisam, ja ne znam ko može i zašto da napada Maju, šta da joj kaže, ima ona katastrofa postupke, ali kada se nasmeje, kao vidra se izviruje, kao lemur neki, na lemura najviše liči. Ja to nisam video u životu i kada smo se svađali, neke stvari nikada nisam mogao da zamerim, šanse nema, kada mi složi facu, ona iz plača samo u trenutku, suze pretvori u smeh, iz smeha u plač, bipolarna, ali meni draga. Makicu ne bi poslao živu u izolaciju, moraću Čorbu da pošaljem, iako Maja sve ono što radi je za nju loše, za poslednju situaciju, ne smatram da je kriva, kada je svadba u pitanju, kada je Aleksandra od nje napravila budalu! Ako ikada poludim, voleo bih da poludim kao Maja Marinković - izjavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih dvoje neću komentarisati, danima unazad smo pričali, što se tiče njihovih ličnih odnosa sa partnerima, malo me je više blam. Što se Maje tiče, uvek imamo super odnos i kada se posvađamo, poznajemo se ihahaj pre ove Zadruge. Mislim, nisi normalna, ali ne može ti čovek ništa. Vodi računa malo o tome. Čorba je bio i ostao ološ, praštala sam, jer je tako nenormalan! Svaki put kada Čorba bude bio, Čorbu ću poslati zbog svega - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Maju uvek kada vidim, vrati mi osmeh na lice, odlično se oblači, fantastično izgleda, sva je skladna. Što se Čorbe tiče, divan momak, ne znam šta bih rekla, osim toga da su divni ljudi. Presudiće samo to što te znam duže, tako da ću Majo ostaviti tebe - glasala je Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga