AKTUELNO

Zanimljivo.

Nakon Milice Kemez, svoje mišljenje i glas na nominacijama dao je Mišel Gvozdenović. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, koje je za potrčke odabrala Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mojoj mami još jednom srećan rođendan. Počeću od Maje, od nasmejane devojke do divlje zveri koja ne zna da se kontroliše... Ja ću komentarisati naš odnos, nikada nismo imali konflikt, bila je dosta u pabu. Imam samo reči hvale, osim za odnos sa Janjušem, ne opravdavam to ludačko ponašanje. Mislim da niste jedno za drugo i da bolje funkcionišete jedno bez drugog. Što se Čorbe tiče, dečko koga nisam poznavao od spolja, a sa kim sam od prvog dana u pabu zajedno sa Kristijom. Srčan, dobar momak iz dobre porodice. Imali smo sitne čarkice, to se sve zaboravlja. Nikad nije bilo većih svađa. To mi je jedno od iskrenijih drugarstva ovde, verujem da će se napolju izroditi u prijateljstvo. Šašav momak. Njegov sleng mi se iskreno ne sviđa, ali on je takav, čak mi je i zanimljivo. Drugačije je dosta i od mene i od ostalih, takvog sam ga prihvatio. Što bi napi preci rekli, pojeli smo kilo soli zajedno. "Pub rules", Čorbu ostavljam, Majo, moram tebe da nominujem, izvini - rekao je Mišel.
Ne znam šta više da kažem, već su bili par puta nominovani, to stoji i dalje. Trebalo bi da se Čorba drži Teodore, izvlači iz njega ono najbolje, to podržavam maksimalno. Šaljem Čorbu, ostavljam Maju, sa njom sam se zbližila. Znam u kakvom je stanju trenutno, ne bi joj pasalo da bude u izolaciji - istakla je Paula Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je rekla sve što sam mislila da kažem. Znaju sve. Maju mnogo volim, iako znamo da se posvađamo oko gluposti, slične smo, hoćemo sve sad. Jedino što mi je žao, Čorba je jedan od onih osoba koji mi se uvek našao tu, ne mogu ga nikad poslati. "Pub rules" - rekla je Monika Horvat.
Čorba je dobar lik, gotivim ga, gledao sam pre njegove intervjue i pesme. Nekad mi ne ispadne drag, umeša se gde ne bi trebalo, uđe u konflikt. Ovo sa Janjušem je isto trebalo da eskivira. Ja nisam zlopamtilo, ne zamera, uvek si korektan prema meni. Nisi mi loš lik. Maja je moja cimerka iz sobe, nadam se da će da ostane i da se vrati večeras. Volim takve ludake kao si ti, pozdravljam takve budale, i sam sam takav. Nikad te ne kritikujem. Bori se za svoju ljubav, probaj da ispraviš neke stvari ako misliš da treba. Ti si mi super devojka, ostavljam tebe - zaključio je Filip Car, a Maca je najavio pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.