AKTUELNO

Zadrugari večeras nisu raspoloženi za kritike!

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, koje je za potrčke odabrala Aleksandra Nikolić, ovonedeljni vođa. Ana Bulatović glasala je sledeća.

Maja je moja drugarica, puno sam je zavolela, nije kvarna, ima dobru dušu, sve ostalo može da se koriguje. Ima neke loše postupke, ja je iskritikujem. Ne mogu da utičem na njenu ljubav sa Janjušem, nikome neću da pametujem. To je bolesna ljubav, ja to razumem. Maju ću ostaviti. A o Čorbi, Čorba JNA. I sa njim sa dobra, dobar je momak, kvalitetan, talentovana. Zna nekad da se ogradi od svog mišljenja, smatram da uvek treba da iznese svoje mišljenje. Imamo drugarski i super odnos, ali šaljem tebe jer mi je Maja drugarica - istakla je Ana, a zatim je ustala Dragana Mitrović:

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju najjaču energiju u kući, to ih je verovatno spojilo. Čorba i ja smo drugari negde od početka, družimo se, jedemo, pijemo, svađamo se, to je normalno ovde. Vredan momak, sposoban, radan... Ima taj sleng svoj, meni priča da sam klošarka kada se svađamo, ali to je on. Moram prostu Čorbu da pošaljem, jer mi je Maja najdraža osoba ovde. Tako će biti dokle god sam ovde. Ništa me ne sluša, nervira me mnogo, traži savete, vrti iste rečenice, ide od osobe do osobe... Slaba sam na nju, trepne okicama, izmanipuluše, ja joj pređem preko toga... Slažem se sa Anom da nije kvarna, da ima dobru dušu, a da ima loše postupke... To sve može da se sredi. Treba da ostane sama, ne treba joj priča sa muškarcima ovde. Sinoć je bila top, ponosna sam na nju, to je to - istakla je Dragana.
Što se ovih nominacija tiče, ja sam u super odnosima i sa Majom i sa Čorbom. Maju razumem u svakoj situaciji, poznajem je duže... Ostavljam Maju, šaljem Čorbu - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću prvo da čestitam Alenu rođendan. Krenuću od Čorbe, ne znam šta da kažem. Mnogo me podseća na mog Gastoza. Brine o meni. Ostao je dosledan sebi, nijednog trenutka nije promenio sebe. To što pričaju o slengu, ako se devojke nasmeju na to, znači da su prihvatile. Ima jedno j*je, a veliko srce. Živo me interesuje kako izgleda to j*je, malopre sam ga zamišljala. Najviše voliš što kad odem tamo kod njega na krevet, mogu da zamislim prilaz ka njegovoj kući, restoran, kad priča o majci, Despotu, sestri... Naučio me je mnogo toga o kuvanja, nije me stavljao po strani... Stvarno si mi prirastao srcu... Tebe više ne gledam kao rijaliti druga, nego kao druga. Tebe sam izdvojila od ljudi koje sam ovde upoznala. Stvarno mogu da te osetim, drago mi je što sam tu za tebe - rekla je Matora, pa nastavila:
Maja i ja smo ove godine u najboljim odnosima. Maju znam i pre iz grada, uvek je bila tako ludda i blesava... Njeno ludilo nekad bude simpatično, nekad katastrofa. Zna i sama. Prošle godine sam imala mnogo gore mišljenje o njoj. Nismo toliko bliske, ali imamo okej odnos... Šaljem Maju, Čorba mi je... Ne znam, baš drugar - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.