AKTUELNO

Svako svog prijatelja hvali.

Nominacije su u toku, a zadrugari biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Sledeći da nominuje bio je Bora Santana.

Žao mi je što sam se posvađao sa Majom, prvi put, ali eto, imam kratak fitilj za gluposti. Maja je tip devojke koja je željna lepih reči. S njom ko zna, ona je super. U njene ljubavne stvari neću da se mešam, niko nije pametan za sebe. Sama mora da reši šta sa njom. Želim joj sve najbolje. Čorba je meni jedan od najdražih ovde, porodičan čovek, drugar. Energije nam se poklapaju, družimo se. Lud lik, pun pogodak za rijaliti od novih učesnika, rođen je za ovo. Žao mi je što ću Maju poslati, bliži sam sa Čorbom - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je neko ko najviše puta pravi gluposti, i najviše puta kaže izvini. Kada se komentarišu njena dela ovde, neko govori iz njihovih ličnioh frustracija, ali ti samo sebi škodiš. Pozitivna je, luda, nasmejana, i kao takva si potrebna ovde ovom programu. Stvarno si unikatna, i tvoja ludost samo ide preko tvojih leđa. Ti misliš da možeš da nosiš deset ljudi, ali ti si jako emotivna. Sa Čorbom imam jako fin odnos, on je shvatio moj način života, uvek je bio tu za mene. Neću zaboraviti kad si me obilazio. Slaba sam na Maju, pa je ostavljam - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga