AKTUELNO

Hoće li Hublinova pristati?

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Mišel Gvozdenović, a bilo je upućeno Filipu Caru.

Filipe, ali iskreno, da li si ikad gajio emocije prema Pauli, budi iskren. Ako nisi, objasni zašto si se toliko "krivo" izrazio, što bi ti rekao - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Paule tiče, ja sam rekao za stolom, a i vama pojedinačno... Rekao sam da na poseban način volim ovu devojku, a to je onaj koji nije muško-ženski. Nešto više od prijateljstva, a nešto manje od ljubavi. Stvarno sam se loše izrazio, stvarno nismo imali ništa, naš odnos nije vodio u tom ljubavnom smeru... Loše sam se izrazio, njoj je to zasmetalo. Bio sam nervozan, pa sam u toj nervozi, prelaženje sa ljubavnog na prijateljski... Gledam na nju kao na nekog ko ima velik uticaj na mene - krenuo je Car.

Filipa je iznerviralo što se Rialda Karahasanović čula sa druge strane, pa su se žestoko posvađali.

Ne spominji k*rac stalno, bolje ga stavi u usta - rekao je Car.
I ti bolje negde, nego da ga sam - uzvratila je Rialda.
Šta šištiš ti stalno? - govorio je Filip, pa nastavio da odgovara na pitanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Da, loše sam se izrazio, prebacio sam se, jako mi je žao zbog toga. Ne volim kada mi se dve, tri greške gledaju, da mi se uzima za zlo. Možda sam oskrnavio naše prijateljstvo i napravio nešto što nije... Ja ne shvatam da sam na televiziji, svoje izgovorene reči, mnogo vas razmišlja o postupcima, ja ne. Nadam se da ćemo porazgovarati, smatram da je taj razgovor potreban. Što se nje tiče, zna kako gledam na nju. Ona je meni izričito samo prijatelj. I kada bi mi dala povod, ja to ne bih hteo, jer mi je to bitnije, nego neki ljubavni odnos! Pokušaću da joj objasnim kad dođe vreme za to. Jednostavno, volim je na poseban način i uvek ću je voleti! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.