AKTUELNO

Ne prestaje sa provokacijama.

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Filip Car, a bilo je upućeno Franu Pujasu.

Možeš li da mi objasniš, kad si bio u odnosu sa Paulom, tj. kada si ga obnovio, stalno ste se svađali zbog Tome, Anđela, mene, Tomovića... Zamerao joj stalno neke stvari. A sada si u vezi sa devojkom koja je bila sa svom četvoricom, a njoj ne zameraš što se svađa sa bivšim, bavila se prostitucijom, imala toliko odnosa ovde, koliko Paula nije imala kroz život? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti nešto objasnim, ja sam sa Paulom živeo 6 meseci van, i u koju sam verovao. Svaki put me je izdala. Postoji procenat od zaljubljenosti, do voljenja... Pauli sam gunđao jer nisam u dubini sebe to oprostio. Šta Mini treba da oprostim? - rekao je Fran.
Paula se nikad nije bavila prostitucijom, ova je, ova je spavala sa svom četvoricom, Paula ne... - govorio je Car.
Ja sam znao sa kim ulazim u priču. Ta dva odnosa ne mogu da se porede. Paulu sam voleo, u Minu sam zaljubljen. Ne mogu da se porede stvari koje sam prošao sa Minom, a koje sam sa Paulom. Mina je radila stvari dok nije bila sa mnom u priči, to su skroz drugačije situacije... - dodao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti ništa ne smeta? - pitao je Car.
Imam više poverenja u Minu, nego u Paulu - odgovorio je Car.
Car upravo govori da se odlučio za vezu sa boljom opcijom, a to je Paula... A njegova kako kažu prijateljica Paula ga je zamolila da je ne kanali time. Pere Paulu od ovakvih stvari, molim lepo. Pere Paulu, da bi mogao sa njom na Minu da bude u vezi - dodao je Đedović.
Doktore, dođi da te zagrlim, ti si doktor - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.