AKTUELNO

Haos u emisiji!

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Čorba, a bilo je upućeno Sanji Stanković.

Sanja, konfuzna si. Da li se ovako ponašaš zbog Matore, Anđela i što si postavila pitanje Caru? - pitao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Filipa tiče, imala sam dva pitanja, jedno za Cara, jedno za Aleksandru, samo sam htela neko pitanje da postavim... Trenutno mi se spava, besna sam na Jovanu, smorena zbog Anđela. Krivo mi je što će možda otići, a ima tri meseca do kraja. On je osoba koja mi je u jednom trenutku bila sve, a sada nemamo odnos - pričala je Sanja.
Plakala si i sad ti se plače - poručila je Matora.
Nisam plakala... Rekla sam Jovani da jeste bio greška i da me je taj odnos povredio, ali da se nisam pokajala - odgovorila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, ja nisam bila na Kristininoj strani da bi se ljutila. Ne možeš da mi pričaš da nisi ravnodušna prema meni, a da plačep zbog Anđela... Ima veću žal za Anđelom, nego što se j*bala preko puta mene... Glumataš, zato nemam poverenje. Ti si folirant. Osetila sam da će se ovo desiti... I prebacuješ meni za Kristinu - zamerala je Matora.
Sad si jako bezobrazna! Prvo, ja ti nisam prebacila za Kristinu, nego ti nisi slušala tad, ona nema pravo da misli onako! Ona je mene prva nap*šila kada sam se šalila sa Cveletom, a kada je bila tema sa Carem, reč joj nisam rekla - dodala je Sanja.
Sada ću da ti kažem, kao što ja imam muške komplekse, imaš i ti u odnosima. Iskompleksirana si. A ti sada besna zbog sebe što imaš takav odnos sa Anđelom - nastavila je Tomićeva.
Da, ali ne prema Kristini. Ne, besna sam na tebe, a smorena sam zbog Anđela - odgovorila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Sanja rekla da joj je jedino žao što nije u dobrim odnosima sa Anđelom, za ostalo je boli briga - ubacio se Mića.
Meni je rekla da joj nije žao što je bila u vezi sa Carem, samo zbog s*ksa. Umesto da je bude blam celokupnog tog ponašanja... Kako da joj verujem posle svega? Ja sam kriva što popuštam - besnela je Matora.
Nije mi krivo za vezu, ja sam u to ušla iskreno. Drugo, s*ks se nije desio do kraja, bilo mi je neprijatno - istakla je Sanja.
Sanja, ti imaš problem sa sobom, ti gaziš po sebi... Znala sam da će kad-tad da se desi ovo - nastavila je Tomićeva, a onda se ubacio i Car, koji se složio sa Matorinim mišljenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.