AKTUELNO

Šok!

Upravo je Anja Todorović došla kod Drveta Mudrosti, kako bi prokomentarisala dešavanja iz paba, budući da su ona i njen dečko Jovan Cvijetić izbačeni iz paba tokom noći zbog svađe sa Kristijanom Golubovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo šta da ti kažem, sve se desilo sinoć neočekivano i još sam u nekom čudu i msilim da nije bilo razloga za onim juče. Zbunjena sam i ne znam gde sam pogrešila, ili rekla nešto teško pa da budemo izbačeni iz paba! - rekla je Anja.
Mi smo u pabu tri meseca i tamo nam sve stoji, ali su krenule proziovke kako mi ostavljamo za sobom sve i da ne delimo hranu, jer nije tačno i mi dajemo sve. Sinoć je došlo do toga kako smo mi zaboga škrti, a ja mislim da mi sve delimo! Nazvali su nas svakako, ali ja sam rekla Cveletu, još pre tri meseca kako ne bismo trebali da jedemo u pabu da ne bi došlo do ove situacije, a o sinoć sam to rekla i izbačeni smo i izvređani, ali mislim da to nije razlog za ovako nešto - dodala je.
Anja zašto stalno govoriš u trećem licu? Sa kim ste se posvađali i ko vas je izbacio? - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan, sve je bilo sa njim, a krenulo je od toga koliko je palačinki Cvele pojeo, a mi nismo nikada prebacivali, a kada su nama dali oni prebacuju! Rekla sam da trebamo da budemo u pabu, ali da jedemo u kući da se ovo ne bi desilo i pazili smo da budemo čisti, ali od kada je Kristina došla u pab ona kaže kako pere za svima i on je stao na Kristininu stranu jer nas je zbog toga izbacio - objansila je.
Dakle, ti misliš da je Kristina kriva? - glasilo je pitanje.
Ne samo da je kriva za svađu, ali imam osećaj da mu je ona napunila glavu kako ona sve radi jer želi da mu se dodovori kako je vredna i pedantna kako bi mu porasla u očima!
Što se tiče Kristijana, ja sam pristrasna i nikada ne bih rekla ništa loše za njega, ali nekako sva ta prisnost između njega i Kristine svi pričaju u imaju prava kako se tru nešto dešava i imaju neke varnice tako je bilo i sa Tarom i Ša, a Kristrina je neko kome se Kristijan sviđa! Ja sam shvatila iz Kristinine priče kako ne voli momke naših godine, nego starije i iskusnije i indirektno mi je rekla da joj se on sviđa, ali mislim da je on pametan i da će se ograditi od toga.
Kakva je situacija između tebe i Cveleta? - glasilo je pitanje.
Između mene i Cveleta je sve okej, i mislim da su se neke stvari zaboravile i da smo sada mirniji i da smo pored ljubavnog odnosa pre svega prijatelji i tu sam da mu pomognem kada mu je teško ako i on za mene i sada se više razumemo i mislim da ćemo izdržati do kraja jer nam je odnos krenuo an bolje!
Da li ćete se vratiti u pab? - glasilo je pitanje.
Pa ne znam, ja ću se izviniti i reći kako jeste, a oni neka se druže sa Kristinom i Brendonom i ja mislim da smo poniženi sinoć i sada ne planiram da se vratimo jer imamo svoje dostojansto, jer smo izbačeni kao psi i nećemo da se vraćamo i lajemo, a porazgovaraćemo na neki način i reći ću im "hvala i izvinite". Drvo hvala što si me pozvalo, i molim te da radim zadatak ili da platim da čujem roditelje da bih znala šta misle o meni i Cveletu jer nisu želeli da ga vide očima i da li se nešto promenilo - završial je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga