AKTUELNO

Teško prihvataju ovu titulu.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a red da glasa je bio na Brendona Radonića, a za to vreme Filip Car je prišao Mini Vrbaški.

Kako tako lepa osoba, a ti nikako da se menjaš. Ti ljubavi ovo sad obožavaš, znaš kako ti mrvica fali da se sad nasmeješ. Razmisli kad pričaš sa mnom. Ja se s tobom neću svađati. A ti izaberi da li će ti biti dobro, ili ti presesti. Danas si izabrala i danas će biti po mom - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo si histerična i agresivna. Imamo problem oko prozora, i treba da napravimo kompromis, a ne da me vređate. Meni je super u mom krevetu, samo mi je potrebno malo više vazduha. Zamolio sam te da me ne diraš, ne znam kakav pik imaš na mene. Nadice, sramota me je šta ste radili ispred mene u kupatilu. Vi želite da sa mnom budete u nekom rangu drugarice. A treća osoba je Tara, ali samo u pojedinim situacijama, što se tuširanja tiče. To bih pripisao razmaženosti. Ima ceo spa tretman - govorio je Brendon.
Sad se kupam sat vremena - rekla je Tara.
Ima ovde dosta ljudi, po mom mišljenju dve su se istakle, Paula i Sanja. Obe bih ih stavio na prvo mesto. Navešću Moniku kao treću koja je pokazala bezobzirnost prema starijim ljudima. Mislim da ne treba to da radiš. Prema meni nema bezobzirnih, jer ja imam obzira - pričao je Stefan.
Najviše sam se ogrešila o Miću, i tek ću mu se izviniti za to. Znam da on oseća da sam se iskreno pokajala. Često vidim da ljudi nemaju osnovno ponašanje i vaspitanje. Govorili su da glumim žrtvu, ali da su prošli bar pola koliko sam ja, možda ne bi tako pričali. Očeličili su me zbog toga, nek pričate, ja sam skapirala kako da se nosim sa tim. Hvala vam na tome. Na prvom mestu mi Paula, onda Aleks, bez obzira što mi je drugarica. Ima dosta bezobzirnosti u prijateljstvima - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga