AKTUELNO

Muk za crnim stolom.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a nakon Tarinog izlaganja, i Nadica je tražila reč, a onda je Kristijan Golubović imao svoje izlaganje na ovu temu.

Obzir je jedna vrsta nagona da osećate dužnost i volju da nekome učinite neku uslugu ili savet. Na taj način da postavljate stvari boljim i lepšim. Postoji mnogo vrsta bezobzoira, u higijeni, drugarstvu, ljubavi,... Ovde je svako na neki način bezobziran. Sve počinje u korenima. Doći ćemo do tri najgore osobe, to su Tara, Car i Miljana. Tu je Kristijan indijanac, baba se*a, on će pokupiti vaše ostatke, sline, dlake od veštačkih umetaka... Ako ja uzmem ovaj karton i bacim u đubre, ja sam obziran i prema njegovom bezobziru. Morate da znate koji su prioriteti - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako devojka uđe unutra i piški iz daljine, onda je bezobzirna prema toaletu, jer se gadi da opere. Nema obzir prema onome ko će sledeći doći na tu šolju. Kuhinju vidimo, sudopera stalno zapušena, sačuvaj Bože. Zašto navodim njih troje. Gde su sad njih dvoje, eto to je bezobzir. Ako se Tari sada spava, ona spava, kad je pita Milan gde si, ona kaže tu sam. Ti se ističeš po tom bahatom ponašanju. Ok, ti si zaljubljena, imaš tu dozu bezobzira, šta te briga ko šta misli, nemaš obzira za nešto što je u toku. To nije uvreda, to je jedna primesa. Bezobzirnost prema ovome, i prema svojoj budućnosti. Mi smo ovde sedam i po meseci. Kristijan ustane ujutru, namesti svoj krevet, obrišem, uradim deset stvari, nahranim stoku, proverim jaja, gnezda vratim, pa počistim dvorište... Ali preče je da se pumpaju mišići, to je bitno. Ajde da uradimo nešto - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazujemo koliko nas je briga za ovo što su nam pružili ovde. Ja sam plaćen da radim ove stvari koje radim, a vi pokušajte da me imitirate, blistaće kuća. Cara sam objasnio za njegovu bezobzirnost. On ne želi bilo čega da se očisti, ubeđen je da će nešto da se desi, pa da promaši zatvor. Treća je Miljana, dobila je apartman i sve uslove. Gledao sam šta se radi, to je bio haos. Tako da se neko ponaša bezobzirno, ja da sam najveći na svetu, noga u du*e. Trebate da budete obzirni prema ovoj televiziji, a ma prvom mestu svojim korenima, pa prema sebi - obrazložio je Golubović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga