AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Nakon emotivne ispovesti Jovane Tomić Matore, njoj se pridružila i Sanja Stanković, koja je iznela i svoju stranu priče na temu njihovog odnosa i potencijalne veze:

Tačno je da me udes potpuno poremetio, odustala sam od same sebe. Kada mi je priznala da me voli u šteku, bila sam izbezumljena. Posle svega što se desilo, nisam očekivala da će mi reći kako želi da se pomiri. Ja sam joj i tada rekla da ne bi funkcionisalo, da neće ići. Koliko nju boli sve što sam ja uradila, toliko mene boli ono što mi je ona rekla. Osećam nelagodnost kada pomislim na pomirenje, jer znam da će biti pakao, svaki moj pogled, pokret - počela je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako sam pogubljena, ne znam ni šta mislim, ni kako se osećam. Rekla sam da mislim da je ne volim, ali nisam ravnodušna, čim opet imam potrebu da je zagrlim, nasmejem je, dam joj ružu. Grize me savest, naročito zbog onog što se desilo sa Carem preko puta nje, to je baš odvratno. Ima razlike između njene i moje ljubavi, u svakom odnosu jedno više voli, to je bila ona. Trenutno ne mogu da zamislim da sam u vezi sa njom - objasnila je Sanja.
Kao da se tek upoznajemo - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga