AKTUELNO

Treslo se sve!

Sanja Stanković ustala je za crnim stolom i iznela sve detalje o poljupcu Paule Hublin i Filipa Cara, o čemu joj je zadrugar poverio u izolaciji, što možete čuti u tekstu ispod teskta.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji klip iz izolacije, pa može da pogleda - potvrdila je Sanja.
Sanja je gurala taj odnos! - pravdao se Car.
Ja gurala? Ja sam vas branila ovde, meni su pričali da vas dvoje imate nešto, ja sam govorila da ste prijatelji! On je takav odnos imao i sa mnom, ja sam mu rekao da sam videla da ju je poljubio, on je video da joj je krvava usna i rekao mi je da joj je poljubio usnu - povikala je Sanja.
A meni je rekla da sve radiš namerno Vladimiru, evo Monika, šta je rekla? - ubacio se Đedović.
Ja znam šta sam rekla, rekla sam da sam mislila da radi sve ne promišljeno, dok se nije obratio Vladimiru Tomoviću kod Džastina, on je nama to rekao nakon što je Đedović rekao da je Tomović igrao sa nama igru. Pa posle počinju sve prisniji odnosi, meni to ispada, da je Tomović terao k*rac Franu preko mene, pa da sada ispada da i on tera k*rac Tomoviću preko mene, meni je pun kufer da preko mene teraju inat jedni drugima. Ja i vani imam ovakve odnose sa prijateljima - rekla je Paula.
Meni je smešno što se Filip sada vadi da se krivo izrazio - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On stalno govori meni zašto to nisam rekao, Care, nemoj molim te! Rekao si to što si rekao, Filip Car je zaljubljen u Paulu, i šta je problem?! Ja sam rekao da je ova devojka zaljubljena u Tomovića, a da njega boli k*rac, a da se Caru sviđa Paula! E, jesam li to govorio? Sedi, glavati gospodine! Ti si jedini bokser koji nema mišiće, ovde si razbijao sve - povikao je Mića.
Ja nisam slavan, nisam zgodan, ne treniram, glavat sam, ali ja j*bem, svaka u koju sam se zaljubio bila je sa mnom! - odbrusio je Car.
Malopre je rekao da se ne seća šta je izgovorio kod Džastina, ja ću ga podsetiti... - pročitao je novinar i saopštio šta je Car rekao Vladimiru.
Gazda kad se digne, odmah podanici vuče! Ja znam kako sam se i na koji sam se način obratio Vladimiru, ja mislim da je pre nego što smo Paula i ja išli tamo. Ja sam rekao i ovde vezano za neke stvari i kada se potegne tema mene i Vladimira. Momak koji je otišao u suzama, a neki prijatelji koji su ispali kako su ispali, na takav način je otišao, da sam morao da ga spominjem - provocirao je Car.
Ma, šta si najavio?! Kaži? - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam potrebu reći da kažem zbog čega sam mu se izvinio, evo nešto vezano... Ja sam Pauli najgore napravio ovde, veruj meni da je Paula dobro u glavi, da bi se nasmejala na taj klip! - kukao je Car.
Ja nisam dobro isključivo zbog tih klipova - odbrusila je Paula.
Malopre sam rekao da ima lošu fazu - pravdao se Car, nakon što ga je Paula demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga