AKTUELNO

Ne vidi perspektivu!

Marko Janjušević Janjuš progovorio je o odnosu sa Majom Marinković i Aleksandre Nikolić, te je priznao ono što mu je na srcu i duši u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitam ja nju, ona je prosto jednostavno takva, kada sam je mazio, ili kada smo se ljubili, ja sam joj govorio da se nikad neću pomiriti sa Majom. Ona je ubedila sebe da sam se zaljubio u nju - rekao je Janjuš.
Uporedi Maju i Aleksandru? - rekao je Milan.
Ne znam kako da ih uporedim, da Maja nije napravila sr*nje, to ne bi bilo ništa slično. Kakva ona sr*nja može da napravi, to nikome ne može da padne na pamet. Ja sa njom nikad ne znam na čemu sam, to može u sekundi da se prelomi, ušao sam u začarani krug što se nje tiče. Ja sam taj dan samo video njih dve, video sam da Maja pokušava da se onesvesti i plače, a Aleks je sela, Maja je vrištala i plakala. Nisam mogao da joj ne priđem, znaš i sam da sam slab na nju, pogotovu u tim situacijama. Ja bih voleo da se promeni, ali teško. Da me nije ostavila supruga zbog nje, ne bi ovako bilo uopšte. - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga