AKTUELNO

Skandal!

Veliki šef omogućio je zadrugarima da pogledaju emisiju ,,Magazin In" urednice i voditeljke Sanje Marinković u kojoj su gostovali Maja Marinković, Tara Simov, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Aleksić Ša i Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je ta emisija izazvala burne reakcije kod zadrugara, a pogotovu kada su ljubavni parovi u pitanju. Jovana Tomić Matora prišla je i posavetovala Ša, a onda je došao ključni trenutak emisije zbog čega je Tara ishistirsala.

Nemoj da dozvoliš nikad više, ti si javna ličnost - rekla je Matora.
Sanja mu je rekla da govori ono što Tara želi da čuje, u prevodu - rekla je Tara.
Džaba krečite! Ja nisam kriv! Sanja top vodi emisiju, a ti si me drk*la celu emisiju - povikao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznaješ Sanju 30 godina, ne znaš na šta aludira! Pitanje je bilo šta je kompezovao u odnosu sa Tarom, on je rekao strast - pravdala se Tara.
Ne, ona je pitala šta je falilo u odnosu sa suprugom, on je rekao strast, ako u nekom odnosu fali strast.. Sanja se precizno izrazila! Ti kad imaš emisiju, ti moraš da isprovociraš komentarom, da isprovociraš reakciju - objasnio je Đedović.
Mislim da mi duguješ izvinjenje jedno! Ona nije tebe osudila, nego i pre ovog dešavanja, sam ja postojao mnogo duže - rekao je Nenad.
Ne! To je bilo zaključak, polu zaključak, polu pitanje - dramila je Tara.
Voditelje boli k*rac, samim tim nemaš mogućnost sebe da staviš u centar pažnje pored petoro ljudi, ona nema ni za tebe, ni protiv tebe, nju boli k*rac! Najbolje je da Sanja posle 20 godina ne radi profesionalno - odbrusio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga