AKTUELNO

Sad kreće rešetanje.

U toku je podela budžeta Ermine Pašović, a one je redom komentarisala zadrugare:

Kenan dobija sledeći veliki budžet, kao i Rialda. Upoznala sam ga par dana pre rijalitija. Međutim, sve se preokrenulo otkad je stupio u vezu sa Rialdom, zamerila sam ti što nisi želeo mojima da se javiš kad si izašao, ali greške se dešavaju. Znam da mnogi misle kako ne mogu očima da vas gledam. Vašu vezu ne bih komentarisala, rekla sam da ću se povući. Kenane, obožavam te - komentarisala je Ermina.
Rialda pre nisam mogla da smislim, sve me je nerviralo. Ona i ja smo jako slične, temperamentne, nadmene... Dešava se da me i sada iznervira, ali to se u svakom druženju dešava - obrazložila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra dobija veliki budžet. Jako si se dala ovom rijalitiju, smatram da te je u jednom periodu i pojeo rijaliti. Sve je to neka vrsta škole ovde, svi je prođu, osim Đedovića, on je bez greške za rijaliti. Moraš razmisliti o svemu i da budeš svoja. Da prestaneš biti prijatelj ljudima koji nti crpe energiju, a tebi je žao da to kažeš - rekla je Ermina Sandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća dva velika budžete neće biti iz moje glave, već Anđelove. Prva osoba je Lepi Mića. Mnogo te je cenio Anđelo, zbog njega je ovaj veliki budžet Mići, ja želim da se vodim njegovim mišljenjem sada. Od mene bi ti bio srednji budžet. Poslednji veliki budžet je za Kristijana, isto sve znaš - završila je Ermina sa velikim budžetima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga