AKTUELNO

Haos!

Ovonedeljni vođa Ermina Pašović deli nedeljne budžete, a sve vreme je bila tenzija za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan mali budžet, ne sviđa mi se tvoj odnos sa Kristijanom, videla sam onaj klip, meni to ne prija što vidim, ja mislim da će to biti tema! Tu si, kao da nisi - rekla je Ermina.
Ana Bulatović, mali budžet, sviđa mi se kako braniš Mišela, drago mi je da si to osetila kako je kada osetiš potrebu da nekoga braniš. Od mene mali budžet, jer se ne družimo, ne pijemo kafu, tako da to je to - objasnila je Ermina.
Jovana će dobiti mali budžet, na osnovu svega kako smo se vređali, imali smo ozbiljne konflikte, ne sviđaju mi se tvoja izlaganja o drugim devojkama, drugim učesnicama. Svako ima različito mišljenje, smatram da si inteligentna devojka, ne promeniš ti neke stvari, koje njemu smetaju, pa ustaneš i uradiš 50 puta istu stvar znajući da mu smeta, ne znam da li si folirant, ili nisi. Ali ne provodimo vreme zajedno, imamo kolegijalni odnos - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon od mene dobija srednji, meni se on sviđa kao ličnost, kao osoba koja voli da maltretira ljude, ne sviđa mi se tvoj odnos sa Necom i vređanja koja mu upućuješ. Ove godine imaš dobar odnos sa ljudima sa kojima nisi. Meni je Neca drag iako je retard.
Mali budžet ide Janjušu, imali smo dobar odnos, dok nije došlo problema oko novca, podržavala sam ga u svakoj odluci, do pomirenja sa Majom. Ja znam koliko je on posvećen svojoj ćerki, moj bivši muž nije toliko posvećen, kao što si ti za Krunu, mislim da uvek treba da misliš na nju, kao što i radiš, ali od momenta kada si se pomirio sa Majom, ti si me razočarao. Želela sam da napreduješ, da počneš život ispočetka sam, tebi Maja ne čini dobro, vas dvoje ste pakao, samo se brukate ovde vašim svađama, grebanjem, stvarno ti ne treba - objasnila je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana mali budžet, ne znam šta da ti kažem, izluđuješ me, da ne znam šta da ti kažem - rekla je Ermina.
Sve dobro si zaboravila, sve dobro od moje mame si zaboravila, zaboravila si da sam izgubila apartman zbog tebe, jer sam ti prala. Ti mene možaš da komentarišeš slobodno, ali ništa od tebe nisam ni očekivala, osim nezhvalnosti! Ti si žena koja je spremna na sve! Kristijan laže i Mina laže, lažu, gledaoci znaju, naravno! Na pamet mi to nije palo, moja greška je što se samo vezujem za ljude, ko god da je - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga