AKTUELNO

Odmah je reagovala!

Nakon haos Ermine Pašović i Nece TikTokera, zadrugari su nastavili da komentarišu njenu podelu budžeta:

Sve možete promeniti ovde, ali ne i istinu! Istina se ne može sakriti nikada. Zbog velikog budžeta ćutite kao pi*ka, a pre dva dana je Nataša dobijala strašne uvrede, da li je moguće to? Nataša, na tebe mislim! Ovo sam sanjao, ovo je ono zbog čega sam ja ovde, ja sam za vas amater, žrtva! Svi ovde ćutite zbog 4000 dinara! - vikao je Mića.
Kunem se, Ermina je govorila Miljani šta da kaže Milici za Bujanovac - dobacila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Od danas mene ovde ništa ne interesuje - rekla je Nataša.
Pre par dana je bilo odricanja preko emisije, žestoka svađa Mine i Sanje, a sada zbog jednog pileta se ćuti ovde. Ružno je sedeti sa nekim kog najstrašnije blatiš, ja o vama govorim. Ermina je osoba koja je bila i dobra i loša sa svakim ovde, ništa sporno. Sada vidimo naglu promenu Milice i Bore prema Ermini, to poštujem. Ali, Boro, ne može se zaboraviti šta je bilo. Da li je Ermina delila velike budžete, kako bi kupovala mir? E, to je poenta. Ovo je samo prelaženje preko nekih priča, da se ne čuje. Nataša Radan se prodala za 4000 dinara, znam da ne misli ovako, jer je plakala za crnim stolom, a sada ćuti. U izolaciji kao da je bio Josip Broz Tito, a ne Anđelo. Ispadate bedni, Ermina vas kupuje za parče pite - nastavljao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tako, želiš da sada ja budem nervozna i da se derem! Pitu je pravila Rialda, a ne Ermina. Prodali su me, to je istina - rekla je Nataša.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga