AKTUELNO

Bezuspešno se 'prala' od ovog prijateljstva.

Dragana Mitrović naredna je komentarisala podelu budžeta Ermine Pašović:

Ja sam čula šta si ti radila prošle godine. Klela si se u dete da si trudna, a nisi, meni je to katastrofa. Ovo što si sada Neci uradila je isto tako katastrofa. Nisam debil da igram kako ti sviraš, mogu da se posvađam kad god hoću, pokrij se ušima i ćuti - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekvala sam mali budžet. Šišarka ne možeš da me zoveš, jer ne znaš ni šta to znači. Očekivala sam da budeš iskrenija, imaš prava da budeš pristrasna, ali si bila iskrena prema ljudima koji to i nisu toliko zaslužili. Ja svojim prijateljima ne spletkarim, oni svi znaju moje mišljenje o njima. Par puta sam videla kako tešiš Milicu, a onda gasiraš ljude da napadaju nju za crnim stolom. Savetujem je da se skroz skloni od tebe. Ermina bi bila slaba da nije u čoporu - komentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću samo kratko, želim da odgovorim Mići. Što se Ermine tiče, ona zna moje mišljenje o njoj, ja znam njeno mišljenje o meni, sve mi je jasno. Njeno učešće u rijalitiju mi se ne dopada, ali to nema nikakve veze sa mnom, ne utiče na naš odnos. Zameram joj stvari koje je uradila i iskoristila protiv mene, nje se ne bojim. Ja nikada ne bih iznela stvari koje su njoj bitne. Ja se više ovde nikome neću izvinjavati, jer ne smatram da sam kriva. A jedina osoba kojoj sam se trebala izviniti više nije ovde - objasnila je Nataša.
Kako onda jedeš sa osobom koja te je blatila i koja te se odrekla?! Smešni ste, ja znam šta si sve govorila o njoj! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne provodim vreme sa njom, samo sam tada sedela. Inače provodim vreme sama. Nisu mene prodali samo prijatelji sada, nego i oni koje sam ja izdvajala - dodala je Radanova.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga